Kiedy zaczelyscie puszczać bajki dziecka ?
czarnulka ja mam na telefonie tv to u nas w sumie mało co gra;)
moze Uki albo ciekawski georg;)
a na youtube wpisz sobie cocomelon to ci już wyskoczy podobnie toy master czy własnie super simple;)
jest tego masa u nas no cóż po angielsku po polsku nie chce ogladac wczoraj zerwała jabłko z drzewa;) chodizła i mówiła Aple Aple;) i całowała Jabłko;) no cóż teraz sie zastanawiam czy chodziło o jabłko czy o marke;D
Mój syn lubi teledyski z muzyką popularną:
• "Don't go" Yazoo
• "Your Latest Trick" Dire Straits
• "Scatman" Scatman John
Oczywiście lubi też dziecięce przeboje, np. "Lubię jeść banany" czy "Krecik" :P
Twój synek dość muzykalny ;D to ja mojej jeszcze nic takiego nie puszczam ale jak jej śpiewam to ona się tak rusza na boki jak jest na brzuchu z podporze wysokim i wygląda to jakby tańczyła :)
Moja córka jak była malutka to uwielbiala Bałkanice. Tak do tego tańczyła że Hej. Ale to jeszcze było jak ją na rękach nosiliśmy
Oj tak dzieciaki fajnie się bujają w rytm muzyki, jak jeszcze są takie mało stabilne:D
Oj tak ;) jeszcze jak próbują podskakując siedząc;)
Justyś oj wtedy to jest ubaw po pachy:D
hehe dzieciaki sa niezwykłe;) trzeba to przyznać i nigdy nie wiadomo co wymyśla;)
Mój synek też tak się bujał na pupie do muzyki, jak jeszcze nie siedział całkiem stabilnie, to mega zabawne :) No teraz już sam siada i pięknie się trzyma, a skacze do muzyki tak, jakby chciał pod sam sufit wyskoczyć :D
Moja już próbuje siadać i raczkować. A czołga się już fajnie.
Jest taki filmik na internecie jak chłopczyk w pieluszce sie buja do Beyonce. Jakie to urocze i śmieszne:D
Mój jak się podciągnie i stoi przy pufie to zaczyna się gibać w rożny i dziwny sposób hehe
i pcha się do tego żeby iść samemu wystarczy dam mu rękę on łapie i idzie chwiejnym krokiem ale idzie
Ostatnio u nas tez disney plus jest na topie
U nas na topie teraz wszystkie postacie z Marvela czyli spiderman , batman, iron man itp ale lubimy rowniez psi patrol ![]()
U nas też Psi Patrol ![]()
Bluey psi patrol