Babydream

Heh no faktycznie :smiley:

Zaciekawily mnie te woreczki , pewnie się na nie skuszę

Tez musze je zakupic jak bede w rossmanie :slight_smile:

Fajna sprawa:) Są na promocji więc profilaktycznie zakupiłam 2 paczki:D

Wczoraj tak z czystej ciekawości rozglądałam się za tymi woreczkami i nie znalazłam…za to pooglądałam wibratory i jakież było moje zdziwienie, bo to przecież masażery osobiste.

Ja z Babydream miałam krem na wiatr - u nas się sprawdził, jest ok, słoiczki, szczególnie dynia :slight_smile: kupowałam raz na jakiś czas - synkowi smakowało :slight_smile: natomiast chusteczki(opakowanie takie biało-niebieskie) okropne, suche, nic się nie dało nimi wytrzeć, więc już nigdy nie sięgnęłam i nie sięgnę po chusteczki od tej firmy i raz miałam pieluszki jednorazowe i też już się nie skuszę… Co z tego, że tanie, jak jakościowo mega słabe. W dodatku rzepy były takie, że przy zapinaniu pieluszki się tak rozciągały, że czasami od razu się odrywały. Ogólem 5/10 :wink:

Malo rzeczy testowalam z tej firmy ale na woreczki sie skusze napewno.

Słoiczki jakoś do mnie nie przemawiają z tej firmy.
Kosmetyki nie wszystkie. Dla małej nie mieliśmy nic oprócz chusteczek tych z olejkiem to z czystym sumieniem mogę polecić :slight_smile:

Ostatnio widzialam ranking sloiczkow i stanowczo wygrywaly w nim Babydream i Hipp bo wg tego rankingu to inne słoiczki zawieraja niepotrzebne wypelniacze.Z babydream sa dobre tylko trzeba kierowac sie naszym schematem zywienia a nie tym ze na sloiczku Babydream truskawki i miesa sa po 4 miesiącu

Przyznam że tego to nie wiedziałam :confused: jakoś zdążyło mi się usłyszeć słowa krytyki wobec tej marki i tak się fala niesie.
Naprawdę to nie miałam żadnego słoiczka tej marki więc może bez seansu powtarzam krytykę ( tu przepraszam).
A inne kosmetyki jeśli by zamienić opakowania to może byśmy nasz wybór kierował by się ku nim z niewiedzy a z działania.
Sama mam czasami wrażenie że kieruję się na zakupach tanie znaczy źle :(((

AmiAga też tak mam i ciężko mi się przełamać niestety ;/Mam swoje ulubione produkty i zazwyczaj je kupuję.

Większość z nas myślę tak robi. Nie lubię zmieniać swoich upodobań chyba że coś jest lepsze…
A tu niestety wygrywa marka produktu i jego dostępność bo produkty “x” kupimy w większość marketów a babydream ogranicza nas tylko do Rossmanna a mi nie zawsze do niego po drodze.

Aga ja kupuje słoiczki z babydream i powiem Ci ze kacperek mi wcina i nie miał żadnych dolegliwości brzuszkowych czy wysypki. ale trzeba patrzeć na skład bo np spaghetii z glutenem jest po 4 miesiacu :smiley: a mają trochę inne smaki niż hipp, bobovita itp więc jakaś odmiana się przyda. bratowa kupowała kaszki babydream i sobie chwaliła :slight_smile:

Chusteczki nawilżające tej firmy są super!

Dla mnie babydream jest ok. Stosuję krem od wiatru, na odparzenia, chusteczki czasem kupię i są bardzo dobre. Polecam nie są drogie a się sprawdzają.

Wkłsdki laktacyjne tez :slight_smile:

Widzę że nie tylko ja jestem fanką chusteczek z Rossmann.
Natomiast obiadkow nie próbowałam, jakiś mi tam było nie po drodze , gdy używałam słoiczki.

Bardziej renomowane marki = większe prawdopodobieństwo uczulenia :slight_smile: Przy wyborze wszystkiego dla dziecka trzeba koniecznie czytać skład. A linia babydream ma naprawdę bardzo krótką listę składników w swoich produktach :slight_smile: Osobiście polecam całą ich serię, sama używam do pielęgnacji skóry swojego maluszka od jego narodzin :slight_smile:

Ja kupuje synkowi mleko modyfikowane z tej serii Babydream 1, lepiej je toleruje niż Enfamil, mniej ulewa, nie ma żadnych wysypek i kupka codziennie. Dodatkowo plusem jest cena :slight_smile: w ciąży używałam oliwki do skóry i była ok. tak samo zasypka do pupy jest ok. niestety podkłady do przewijania są do niczego :frowning: praktycznie zaraz się mechacą a materiał szybko się rwie…

Ja jestem bardzo zadowolona z oliwki i szamponu, natomiast chusteczki średnio mi odpowiadają - jak dla mnie są za mało nasączone i zapach też niezbyt mi odpowiada.