Ja nie korzystałam ale pewnie tak jak inne mleka : jednemu dziecku bedzie służyć a innemu nie Podobno Humana robi to mleko a to dobra firma i produkty Humany generalnie w Polsce są drogie,np. mleko
Ja babydream oliwke polecam sama stosowałam podczas ciąży niedroga wydajna i super skład
Ja używam chusteczek oraz płynu do kąpieli jestem bardzo zadowolona. Cena przyzwoita, a jakość bardzo dobra.
roxi133 to mleko kosztowalo chyba ok.17 zł za dużą paczkę, Nawet z ciekawości przeczytalam skład i zawiera chyba wszystko to co inne mleka
większość ma ten skład albo identyczny więc to chyba zależy od ilości składników i od jakości czy jednemu dziecku posłużą czy nie
Myślę że nie zawsze drogie mleko musi oznaczać lepsze i takie z Babydream może byc również dobre
Cena faktycznie jest konkurencyjna, może warto spróbować:)
Bardzo lubię linię kosmetyków Babydream. Moim maluchów najbardziej pasowały ich chusteczki. Nie mogę tez narzekać na oliwkę, szampon i żel do mycia.
U nas Babydream się sprawdza. Po roku stosowania żel do mycia i szampon są nam bliskie. Chusteczki nawilżane tylko różowe możemy używać , bo niebieskie podrażniają mała a po pieluchach ma odparzenia.
Kiedyś miałam różowe chusteczki,ale są bezzapachowe i jakoś się nie przekonałam. Pewnie mniej chemii no ale wolę jak pachnie:)Mamy to szczęście,że mała nigdy po niczym nie miała żadnych uczuleń, odparzeń…możemy używać wszystkiego:)
Pieluszki u nas też sie sprawdziły, wolę Dadę,bo są bardziej miękkie i cena taka sama…ale mamy kartę rabatową z Rossmanna i czasami tam też kupujemy.
Widziałam ostatnio jakiś Odcisk Malucha czy coś takiego…macie to?
dawałam małemu ostatnio słoiczki do jedzenia i według mnie są ok, a za to chusteczki dość kiepskie jak dla mnie
Używaliśmy płyn do kąpieli z Babydream ,rzeczywiście super,nie uczulał i miał nawet fajny zapach. Nic się synkowi na skórze nie działo po kąpieli w tym płynie,także polecamy
Dla mnie super używamy płyn 2 w 1 i oliwkę pampersy używałam 1 też się sprawdzały
Chusteczki nam nie przypadły do gustu. Używamy za to oliwki i pudru Babydream Ładnie delikatnie pachną, ni trzeba używac dużej ich ilości i mają dość dobry skład
Ja olejku dla mam używam i jestem zadowolona, chusteczki też mi nie podpasowały natomiast puder bardzo fajny według mnie, lepszy niż Johnson’a
Tez uzywalam tego olejku jak bylam w ciazy - jak dla mnie swietny produkt godny polecenia
A tych chusteczek w żółtym opakowaniu z olejkiem tej firmy próbowaliście? Są trochę droższe ok 8 zł ale za to naprawdę godne uwagi:) zapach i ta zawartość olejku robi swoje nawet podczas większych problemów z pupą. Ja kupuję je od czasu do czasu
A my używamy żel i szampon 2 w 1 babydream i mleczko. Pasował maluszkowi. Ja w ciązy mleczka i olejku używałam i też jestem zadowolona
Kupiłam ostatnio woreczki zapachowe na pieluchy, fajna sprawa, polecam… przydatne na spacery, wyjadzy… nie trzeba chować brudnego pampersa gdzieś do torby bo nie zawsze jest gdzie wyrzucić.Opakowanie 100szt. kosztuje chyba niecałe 6zł
Faktycznie fajna sprawa, gdzie kupowalas?
To z Babydream więc w Rossmanie:)