Baby brain w ciąży i po porodzie

Tak, jak wpiszesz posiłek to widać od razu

Jak wejdziesz w ten posiłek to jeszcze możesz komentarz zrobić.

@DaNutka nie wpisuje wszystkiego ale by czas ze mnie interesowały karmienia, częstość kupek i kąpieli :grin: i to wpisywałam

1 polubienie

Ja korzystałam A ostatnio nie mam jakoś czasu właśnie na tą aplikację dziecko+, ale przy ulewaniach małej i tym podobne bardzo mi się przydała właśnie z pilnowaniem karmienia.

@DaNutka wiesz co wpisywałam na bieżąco po każdym karmieniu, teraz od kiedy mała stała się bardzo ruchliwa jak widać nawet jestem rzadziej na forum więc mam problem z aktualizacją danych do apki :wink:

@Sylwiaa o dzięki za info o tej aptece Bobovita bo to co pisałaś w tym dziecko Plus niestety bardzo mało czytelna jest ta część rozszerzaniu diety. A właśnie na tym bardziej chciałbym się skupić

A któraś z was korzystała z apki pierwsze smaki

1 polubienie

Ja ściągnęłam ale zobaczylam ze płatna to stwierdziłam że zacznę używać trochę później, bo bez sensu marnować pieniądze (póki co idę w standard) po jakiś 3 tygodniach myślę że wypróbuję apke

O taka do rozszerzania diety to super , bo w razie wysypki to mozna sobie wrocic co dziecko i w jaki dzien jadlo . Mega fajne . Ja pisalam tylko mezowi na whatsapp wlasnie to karmienie a pozniej juz nic :see_no_evil:

Nooo to Cię podziwiam :slight_smile: ja bym na bank zapomniala wpisać tej połowy rzeczy , bo nie zawsze mam tel kolo siebie :grin::grin:

I zawsze wszystko wpisujesz ?

Nie, tak jak wyżej pisałam

Aa okej nie widziałam tego , ostatnio mało mnie na forum i nie nadążam z czytaniem :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

Też ja miałam , i dla syna pokazywałam jakiego owoca już ma w brzuszku :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ja też pokazuje, a teraz mam sałatę lodową :see_no_evil: