To musiało być bardzo nieprzyjemne uczucie. Dobrze, że minęło!
![]()
Bardzo wiele mam tego doświadcza
![]()
Mam wrażenie że to wgl nie minęło ![]()
![]()
tak było 5 miesiący przed porodem , Bardzo wtedy miałam jakieś ograniczone myślenie i zasób słów, albo jakieś przekręcone te słowa były
np brzoza-brzozia ![]()
ale czy zostało to ze mną,chyba po części ![]()
i chyba najgorsze było to ze ja już sama nie wiedziałam jaki kolor chce mieć wyprawki
beż czy old pink
Haha mi też się potrafiły zmieniać słowa podczas wypowiadania:sweat_smile: do tej pory potrafię myśleć o jakimś słowie a wypowiem jakoś inaczej ![]()
To ja raczej zapominałam co mam zrobić czy kupić ![]()
i się zawieszałam
Ooooo taaak .mam to do dziś ![]()
![]()
![]()
No ja właśnie dzisiaj poszłam do Biedronki i zapomniałam po co. Wyszłam z siatką zakupów , doszłam do domu i mi się przypomniało dopiero, że miałam kupić koperek do ziemniaków ![]()
![]()
Ja wczoraj pojechalam po serki na kanapki i tez wrocilam bez
a maz mial na nie taka ochote . Myslalam, ze juz mi minelo , jak widac nie do konca ![]()
![]()
Ooo też to mam ![]()
i ciągle zapominam w którym tygodniu ciąży jestem ![]()
![]()
Ja mam tak do tej pory , że przed lekarzem czy badaniami sprawdzam w aplikacji , który tydzień. Bo jak tam ktoś z znajomych czy rodziny zapyta to jakoś odpowiem, najwyżej coś tam lekko się pomylę , a większość ludzi nie ogarnia tych tygodni.
Dlatego ja mialam zainstalowana aplikacje Preglife . Bo serio dla mnie liczenie tych tygodni to byla wyzsza matematyka ![]()
Ja tak mam często że idę po konkretną rzecz a kupię całą siatkę produktów a to co mi potrzebne zapomnę. ![]()
@magdallenka08971 to mnie zawsze stresowały pytania który to tydzień a ja zapomniałam ![]()
![]()
Oj tak aplikacja z liczeniem tygodni to złoto. Ja ciągle nie ogarniam miesięcy , tygodni , dlatego to mój ratunek. Choć już niewiele zostało to cała ciąże ciągle sprawdzałam.
Też korzystałam z tej aplikacji, bo jakbym miała sama liczyć to chyba bym musiała w kalendarzu zaznaczać na bieżąco, bo inaczej to ciężko ![]()
![]()
![]()
ja dziś tak miałam, poszłam między innymi po chleb tostowy i piwo zero a wróciłam z jajkami, jogurtami, mięsem i innymi rzeczami ale bez dwóch pierwszych rzeczy ![]()
ja też zawsze sprawam na kilku, bo się różnią , to zauważyłam np w jednej jest miesiec i dni a w drugiej miesięc i tygodnie.
z tygodniam ciąży to był jeszcze większy większy hardkor by były akurat duże różnice, według mnie
super ze jest więcej takich osób, przynajmniej wiem nie jestem sama
i to słynne powiedzenie „Póki nie było Internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś debil” ![]()
@Michaska ja po porodzie chodziłam codznnie do sklepu po sól, kupiłam ją dopiero po miesiącu ![]()
Ja też mam zainstalowaną. Wchodzę do położnej i się mnie pyta który tydzień a ja yyy i sprawdzam… za chwilę idę do doktor i to samo ![]()
![]()
![]()
@Mama03 a to ja też, a najgorsze jest jak coś mówię ktoś mi przerwie i mam dokończyć a ja już nie wiem o czym mówiłam ![]()
Ja w ogole lubilam te porownaniendo owockow na tej apce . Co tydzien zawsze musialam oficjalnie wrzucic info na strone rodzinna jakim owocem jestesmy ![]()
U mnie właśnie wskoczyła „papaja” ![]()
![]()
![]()