2xH ale linomag oliwkę zwykłą czy emolientbbo teraz widzialam ze są emolienty tez sie zastanawiam nad zakupem tej linii kosmetykow ewentualnie ziajka;) ci do ciemieniuchy to z corka mielismy megabproblwm teraz jak starsza to tez kombinujemy z szamponami to co chwila cos na skórze głowy
Ja teraz kupiłam z nivea emolient to kapania zobaczymy jak się sprawdzi. Zobaczę jaka różnica z emolium
kurcze mi polozna nagadala ze oliwka nie jest zdrowa dla dzieci :|
Mi mówiła że można stosować od 4 miesiąca. My mamy ale stoi i nie jest używana Wogole
Monia ciekawa jest jak te kosmetyki się poprostu ronią od tych typowych emolientow typu emolium
Powiem Ci ze ja od początku używałam emolium za około 34 zl a teraz kupiłam z nivea emolient za 21 chyba i ten drugi też fajnie myje tylko jest 1 minus jak wyciągać dziecko z wanienki to jest mega śliskie i ja się boję że mi wypadnie z objęć
Narazie zamowilam kosmetyki z linomagu tez widzialam ze maja dobre opinie, emolienty chyba się wstrzymam zobaczymy jak się urodzi wysyłki są szybko wiec jak co to wtedy zamowie, ja pamietam jak też jakis mielismy kosmetyki po który wanienka była mega sliska
Ale jest mega delikatna skóra i nie trzeba już niczym smarować
Rozumiem bo też stosowałyśmy emolium ale jak nie będzie potrzeby to niechcialabym od razu go stosować;)
Słyszę ze matki mówią że nie powinno się stosować. Teraz ten co ja stosuje jest z nivea i jest bardzo fajny
ja od razu używałam nivea i do dziś tak zostało
No i cholender przyszla paczka i linomag zamowilam emolient ;( kurka tak uwazalam i zamowilam ;) heh... ale to już o tym pisalam ze latwo się pomylić ;(
Ja tam bym się tym nie zmartwiła :D
Anita wykorzysta się spokojnie :D
Tak bo wzielam buteleczki male zeby zobaczyć jak bedzie reagować skóra;)
I o dziwo krem linomag rozowy do pupy tez emolient ;)
Monia ja używałam emolienty od początku.wlewalam kilka kropli do wody na początek i nie stosowałam już niczego.wazne by była to odrobinka
Ja również od urodzenia emolium stosowałam. Teraz to już ziajka nam się sprawdza i kupiłam teraz balsam z baby dream z rossmana.
Ja też stosuje. Przez 4 miesiące stosowałam emolium teraz mam żel z nivea emolient i jest super i około 10 zł różnicy a obydwa się dobrze sprawdzały tylko ten drugi się pieni tamten nie :)
Jaki emitent się pieni?
Ten z nivea