Apteki internetowe

Ja rzadko kupuje w internetowej aptece, ale jeśli już to w gemini właśnie, zbiera się zamówienia z całej rodziny żeby nie płacić za przesyłkę

Jak dzieci małe to częściej robiłam zakupy w aptece internetowej u nas jednak zawsze jest to geminii. Teraz też zamawiam ale rzadziej i zbieram zamówienie od koleżanek i od rodziny. Apteka też ma często darmowa dostawę więc trzeba zaglądać na stronę.

Ja również zaopatruję się w aptekach internetowych i najczęściej jest to apteka Gemini lub Melissa.
Apteka Gemini otwiera swoje nowe oddziały (ostatnio widziałam na Śląsku) jednak trzeba uważać, bo niestety ceny często są różne on line i stacjonarnie. Wynika to z kosztów obsługi: czynsz za lokal, koszty wynagrodzeń pracowników.

mamameg zdaje się, że można zamówić online i odebrać stacjonarnie wtedy nie płacisz za przesyłkę i masz taniej tylko też chyba nie wszystkie produkty można odebrać w stacjonarnej aptece przynajmniej u mnie tak jest

Agnieszka z tego co wiem to odbiór osobisty jest możliwy tylko w głównej siedzibie czyli w Gdańsku. Chyba, że coś się zmieniło, ostatnie zamówienie robiłam ok 2 miesiące temu.

Jak najbardziej polecam . Wszystko ok . Koleżanka od początku również kupuje mleko dla swojego synka i jest dużo tańsze a jak kupi z 4-5 paczek to dostaje nawet jakies gratisy dla malucha . Ostatnio mówiła , że dostała kubek niekapek .
Ja osobiście dużo również zamawiam z DOZ z odbiorem osobistym i jest dużo taniej niż w aptece

Ja czatuje często na darmową dostawę, ostatnio udało mi się dwa razy zrobić zakupy na Melissie przy darmowej dostawie od 49zl, to nie dużo więc kilka rzeczy do domu i się uzbierało :wink:

Mamameg nie wiem bo nie sprawdzałam ale uważam, ze jeśli nawet teraz nie ma możliwości odbioru w nowych punktach to lada moment będzie. Zamówisz wtedy na stronie a odbierzesz w aptece stacjonarnej.

Dziewczyny jak będziecie kupować jakieś leki to warto sprawdzić czy w przypadku zamówienia przez internet, a odbioru stacjonarnego w aptece nie jest taniej. Tak często jest w aptece DOZ. na szczepionce miałam ok. 20 zł. Ostatnio kupowałam Dentinox i na jednym żelu jest 5 zł różnicy. Jeśli zamawia się z odbiorem w aptece to jest wtedy dostawa bezpłatna. 

Ja robiłam zakupy :) i jestem zadowolona :) wszystko co zamówiłam przyszło i dobrej jakości :)

Ja też najczęściej robię zakupy w aptece Melissa, bo niektóre produkty faktycznie można kupić taniej, a do tego dość często można właśnie trafić na darmową dostawę za zakupy powyżej 49 zł. I też potwierdzam, że w aptece DOZ zamawiając przez internet z odbiorem w aptece stacjonarnej można kupić taniej niż na miejscu w aptece

Wasz.ka tak samo robiłam że jak z apteki DOZ zamawiałam internetowo to odbierałam w aptece :)

Ja z apteki Gemini zamawiałam bardzo dużo przed narodzinami maluszka, zarówno leki,termometr,laktator,maści,kremy itp. Zawsze na trzeci dzień od zamówienia produkty były już u mnie, starannie zapakowane. Mogę polecić, tylko przed zakupem proszę sprawdzić czy nie pisze że coś jest z krótką datą przydatności bo czasami sa tez takie rzeczy sprzedawanie. 

Co do leków to ja wolę kupić stacjonarnie. 

A ja również zamawiam na doz.pl i odbiór w punkcie. Nie zwracałam uwagi Wam powiem czy na Internecie A stacjonarnie jest różnica cenową...muszę mieć to na oku. Ale powiem Wam że warto u nich kupować smoczki Lovi do butelek. W zwykłych dziecięcych sklepach potrafią mieć je po 10-13zl za sztukę A na doz.pl chyba jest 13zl za dwa. Ja ostatnio kupowałam te krzyzakowe na kaszke. 

Ewcia fajnie widzieć co do ceny o smoczkach ja do tej pory stacjonarne kupowałam więc chyba też będę zamawiać w aptece DOZ

Ja zamawiam zawsze na Gemini albo Melissy wszystko co potrzebuje no chyba że na receptę to w aptece stacjonarnie . 

Smoczki do butelek na Gemini ostatnio kupiłam 2szt za 15zl nie całe 

Ja ogonie też zamawiałam różne rzeczy z Gemini albo DOZ ale o smoczki stacjonarnie. Ale teraz wiem że internetowo bardziej się opłaca

Ja ostatnio robiłam zakupy w aptece CURATO jestem bardzo zadowolona  bardzo szybka wysyłka

Nawet o takie aptece nie słyszałam