Apteki internetowe

Fuksja przy małych rzeczach opłaca się na doz.pl niektóre rzeczy mają podobnie do gemini a dostawa na aptekę darmowa a do domu jakoś ni edużo, nie pamiętam już nawet…ja mam blisko do apteki więc zawsze robię z dostawą do nich

Doz też realizuje zakupy ma receptę, należy ją pokazać przy odbiorze zamówienia.

Zazwyczaj kupuję w gemini raz na 3 miesiące, robię wtedy zapas suplementów, plastrów itd, gdy brakuje mi do bezpłatnej wysyłki (300zl) pytam rodzinki czy czegoś nie potrzebują. Zazwyczaj dziadków którzy nie korzystają z internetu a na ich lekach jest spora przebitka w aptekach stacjonarnych.

Ja robiłam zakupy już kilka razy na tej właśnie stronie. Raz nawet trafiłam na dzień darmowej dostawy. Naprawdę polecam, jest dużo taniej. Przy większych zakupach to nawet z kosztem przesyłki się opłaca. Wszystko było ok, nie mam zastrzeżeń.

Na doz.pl dostawa tylko 4.90. Opłaca się;)

Warto zainstalować także aplikacje w telefonie;)

a do apteki na doz.pl dostawa za darmo :slight_smile:

Ja ostatnio przekonałam się do zakupów na DOZ.pl - Falvit za który standardowo płaciłam ok. 40-450 zł, w tej aptece kosztował 25 zł. Szczepionka na receptę też była taniej niż w stacjonarnej aptece. Pojemniki do prechowywania pokarmu też o połowę tańsze. Super!

W Gemini raz kupowałam i niestety mnie nie zachwyciło:( Długo przygotowywali paczkę, a ceny mieli standardowe.

Wg mnie gemini jest najtańsza ale przy większym zamówieniu najbardziej to widać bo tak to groszowe sprawy w porownaniu z melissa czy DOZ właśnie

Zależy chyba od artykułów, od tego co się kupuje jedne rzeczy są tańsze, inne droższe, dlatego zawsze warto porównać.

Nigdy aptecznych zakupów nie robiłam przez internet, jednakże przede mną skompletowanie apteczki do wyprawki bo chciałam to zrobić w sumie w ostatnim miesiacu. Myślałam iść do apteki, ale chyba spróboje może zrobić to jednak przez internet :slight_smile:

ja polecam aptekę Gemini internetową. Całą wyprawkę dla siebie i synka-leki i do szpitala na poród zamawiałam w tej aptece i miałam przesyłkę gratis. Ceny bardzo konkurencyjne!!!i dają jakiś gratis zawsze:)

Właśnie już się zorientowałam nawet w cenach, witamin i nie tylko i mają spore różnice w cenie różnych produktów.

Martq zdecydowanie. Zaoszczędzisz na takich zakupach sporą sumkę. J polecam osobiście melisse i gemini jeśli chodzi o kompletowanie wyprawki.

Ja tym razem chyba zamówienie złoże w melissie, porównując produkty wychodzi nawet nieco taniej niż w gemini, oczywiście zależy co, ale akurat vita miner czy dicoflor jest tańszy w melissie.

Magros też jak robiłam zakupy to raz zdecydowałam się na melisse. bo wychodziło korzystniej, innym razem na gemini

W zależności do tego co zamawiam, najczęściej sprawdzam i w Gemini i w Melissie. Chyba że jest darmowa dostawa to zamawiam, i tak wychodzi korzystniej.

Ja ostatnio odkryłam bardzo ciekawą aptekę internetową https://www.apteka-leki.pl/ . Znajoma mi poleciła bo ja nigdy wcześniej nie robiłam takich zakupów w internecie. Był to bardzo dobry wybór, apteka ma naprawdę duży wybór. Polecam też zajrzeć do działu z promocjami.

Owszem apteka gemini jest tania i bardziej się opłaca :slight_smile: ale ostatnio znalazłam jakaś doz.pl i tych aptek jest sporo wiec można sobie zamówić z odbiorem w aptece i wtedy nie płacisz za przesyłkę , a jeżeli i tak chcesz z przesyłka to wychodzi ona dużo taniej niż w aptece gemini

Apteka Gemini ma swoją siedzibe w Gdańsku. Tutaj tez jest wiele aptek stacjonarnych tej firmy (choc ceny wyzsze niz w internecie). Polecam serdecznie zakupy u nich…ceny maja konkurencyjne! A ponadto apteka gemini jest patronem obchodow Swiatowego Dnia Wczesniaka w Gdansku :slight_smile:

Również robiłam zakupy internetowe w tej aptece i szczerze polecam! :slight_smile: Wszystko było okej i dostawa również w miarę szybko i sprawnie przebiegła :slight_smile: Pomimo tego, ze nie wszystko było dostępne z rzeczy, ktore chciałam zakupić, to ogólnie jestem bardzo zadowolona :slight_smile:

Ja rzadko kupuje w internetowej aptece, ale jeśli już to w gemini właśnie, zbiera się zamówienia z całej rodziny żeby nie płacić za przesyłkę