Aplikacja vinted

ale troche tez jest tak ze ludzie chca sprzedac używane np. za 20zł a za 30zł kupisz nowe. jak doliczysz sobie przesyłkę to to nie ma sensu przeciez 

No ja też ostatnio widzę że trudni jest coś sprzedać, kiedyś to co chwilę jakaś rzecz sprzedałam a teraz to jakaś tragedia zawsze jeszcze zejdę z ceny ale to czasmi jic nie daje 

Właśnie dlatego jak już coś wystawiam to na olx bo na vinted nie było chętnych.  Myślałam, że może słabe zdjęcia robię czy źle opisuje :) wystawiłam kombinezon zimowy za 30zl, poniżej połowę wartości i to nie było chętnych kupić a teraz cieszę się bo drugi syn będzie nosić;) i jakoś zraziłam się do sprzedawania na vinted he

Oczywiście. Vinted jest dla mnie lepszy niz olx. Swierne ceny i rzeczy. Można proponować swoje ceny. Ubrania dla dzieci i akcesoria są mega świetne w dobrych cenach. Mój nick to xgoniax. Niebawem będzie tam sporo ubrań niemowlęcych od 44 rozmiarów newbie. 

Ja ostatnio zraziłam się do zakupów rzeczy używanych jak zostalam oszukana przez sprzedawcę.  Kupilam wózek gondolę a po kilku spacerach okazalo sie że stelaż był sklejony i już ledwo się trzymał. Całe szczęście że w porę zauważyłam bo by mogło dość do tragedii. A w trakcie zakupu nie było tego widać bo Pan zamalował farbą. I musiałam kupić nowy wózek. Niestety przez takich nieuczciwych sprzedawców potem ludzie boją się kupować.

ila takei coś to juz grozi paragrafem o narazenia życia dziecka tak coś mi sie wydaje trzeba by poczytać bo to jednak wada ukryta a tam wozi sie niemowlaka co moze różnie sie zakończyć o czym kupujący nie musi wiedzieć. Jak dla mnie chamstwo.

Ja ostatnio kupiłam ubranka i wszystko było by ok ale ktoś strasznie intensywnego proszku uzywał i nie wiem jak to wytepić;/ jak sie nie wypłucze ten zapach to wyżuce po prostu;/

Ja małej często coś kupuje na Vinted i póki co, odpukać, jestem zadowolona z ciuszków, czasem i coś dla siebie kupię i jest okej. 

Jejku, z tym wózkiem to naprawdę ktoś poleciał w kulki... Ja bym czegoś takiego nawet nie wystawiała, przecież klejenie różnie się może skończyć, dobrze że nie rozkleił się, gdy było w nim dziecko..

Z tego powodu w sumie też zdecydowałam się na nowy wózek od razu, nie chcialabym płacić dwa razy za to samo, bo wózek się od razu zepsul. 

Ja póki co trafiam na uczciwych sprzedawców, ale kupuję tylko ubrania i ewentualnie zabawki czy gry. Wózka raczej bym nie kupiła na Vinted, bo takie rzeczy muszę zawsze najpierw obejrzeć i dotknąć.

Mam wystawionych kilka rZeczy na Vinted ale nie udało mi się jeszcze nic sprzedać. Wole olx.sporo kupuje tu i tu

ila212 ja bym pojechała do tego gościa się wykłócać ze sprzedał Ci bubel. no jak tak mozna. bez przesady. dobrze ze dziecku sie nic nie stało, ze nie wypadło z tego wózka. 

Wszędzie trzeba uważać, zarówno na vinted, jak na olx czy allegro. Na każdym z tych serwisów trafiają się oszuści...

o kurczę to faktycznie Ila spotkała CIę nie miła sytuacja, czasem niestety trafi się na takich oszustów, a na pierwszy rzut oka nie da się wszystkiego zauważyć niestety;/

Jeśli doświadczasz problemu zawieszania się gry po zmniejszeniu mapy, może to być spowodowane różnymi czynnikami, w tym ustawieniami graficznymi, sterownikami karty graficznej, oprogramowaniem itp. Warto upewnić się, że zainstalowana jest najnowsza wersja sterowników karty graficznej. Aktualizacja sterowników może poprawić kompatybilność z nowszymi wersjami systemu operacyjnego i innego oprogramowania. Jeśli to nie pomoże, możesz grać w mniej wymagające gry, na przykład na stronie, na której gram, nie ma czegoś takiego. więcej informacji https://ggbets-pl.com/ o tej stronie przeczytaj tutaj.

O kurczę to mega slabo

Zapraszam do siebie zaczynam sprzedawać ciuszki z których mała już wyrosła viktoria27881

1 polubienie

Super napewno zajrzę :heart:

1 polubienie

Zapraszam :slight_smile:

1 polubienie

Hej dziewczyny zamawiałyście kiedyś coś na Vinted z innego kraju ? ( Litwa) jeśli tak to ile szło wam zamówienie ?

Zamawiałam z zagranicy i szło mega długo chyba z 15 dni

Ja nigdy nie zamawiałam