Aplikacja vinted

Każdy serwis jak zyska już na popularności wprowadza jakaś opłatę żeby zarabiali na tej sprzedaży. Przecież za darmo nikt tego nie stworzył. Fajnie jak jednak ludzie się szczerzy i sprzedają rzeczy że stanem faktycznym a nie jak ostatnio kupiłam kurtkę dla córki stan bdb, a jak przyszła to była brudna i zamek nie działał ;(

olaleksandra właśnie najgorsze w tym wszytskim jest to ryzyko czy wszystko będzie w porządnym stanie;/

Nie no mnie takie cos wlasnie wkurza ;( ja np nie mam problemu z doszyciem zamku czy guzika i jesli by byla fajna rzecz w dobrej cenie ale napisane bylo by ze przypusvmy bez guzika to sobie to naprawilabym sama bo to nie problem dla mnie ;) ale jak ktos sprzedaje cos co nie jest zgodne z opisem to potem zrazamy sie automatycznie do calego serwisu i juz mniej wyszukujemy bo dochodzimy do wnisku ze lepiej dolozyc pare groszy i kupic cos nowego

Aniska masz rację czlowiek się potem zraża do całego serwisu, ja się tam boję tak kupować. Na olx kupowałam parę razy, ale z tymi cenami jest tak, że ja za tyle samo kupię w pepco coś nowego dzieciakom , więc już nie kupuje 

Aniska no właśnie wystarczyłoby napisać jaki jest stan rzeczy i człowiek by sam zdecydował czy kupić czy nie, a nie rozczarowanie przy rozpakowaniu paczki;.

Zapraszam na mój Vinted: anaa536 :) 

Sprzedaję po trochu ciuchy z córki, jest też sporo moich ciuchów i książek :) 

Dobrze że na Vinted są opinie do użytkowników, jak ktoś ma złe to nie kupuję. Najgorzej jak ktoś nie ma opinii, z jednej strony strach, a z drugiej każdy kiedyś zaczynał i nie miał opinii.

Mój profil na Vinted to paula960301 - zapraszam

Wszystkie ceny do negocjacji, mogę nawet sporo zejść bo muszę odchudzić szafę.

Ja póki co nic na siebie nie kupuje bo nie wiem jak się zmienia po porodzie. Ogólnie zawsze miałam S /36 się kto wie jak to będzie po porodzie. Będę się starać wrócić do wagi i rozmiarów sprzed ciąży bo szkoda mi wymieniać całą szafę. 

Ja przed ciąża i porodem mieściłam się czasem w górę S, po prodzie to czasem w biuście wcisnąć się w L :/ dobrze ze są takie apki, jest szansa że ubrania dostaną drugie życie :) ja lubię też kupować l na Vinted, jak na razie wszystko co kupiłam było w porządku :) 

A ja jakoś nigdy nic na vinted nie kupiłam. Nawet nie bardzo umiem się tam odnaleźć. Wolę jakoś olx. 

Ja na vinted kupiłam sporo dla córeczki rzeczy prawie jak nowee także udało się zaoszczędzić co nie co:)

Ja na vinted lubię kupować często idzie kupić świetne cuchy w fajnej cenie 

Zapraszam na mój Vinted: halmanowa

Sprzedaję rzeczy po synku, a od czasu do czasu również książki, gry, puzzle i inne przedmioty :)

Ja od czasu do czasu kupie coś na vinted ale jak narazie nie sprzedaje;) fajne rzeczy mozna kupić w rozsądnej cenie szczególnie dzieciom ;)

Ja również zaraszam na mój vinted julliaaa4 może coś komuś się spodoba, ceny oczywiście do negocjacji.

Zajrzę na vinted zawsze boję się kupować bo ie wiadomo od kogo się kupuje i co ale tu przecież trochę się znamy to inaczej 

Ja na vintet nie bardzo kupuje i już w ogóle nie sprzedaje. Za to na olx tak i to sporo

Ja również korzystam z vinted, myślę że to  super  żeby dać drugie życie ciuchom i nie tylko :) 

Zawsze lepiej sprzedać niż wyrzucić, a i za pieniążki kupić coś nowego dziecku :) czesc ciuszków i tak przekazuje dalej jak ktoś się spodziewa dziecka, ale tez nie obladuje znajomych worami ciuchów tylko żeby się tego pozbyć :/ 

Zauważyłam że teraz na vintedzie coraz trudniej coś sprzedać, nawet jak coś ma niska cenę :/