Aplikacja vinted

Dziewczyny czy korzystacie z aplikacji vinted ?

chcecię się podzielić waszymi nickami ?

ja sprzedaje zabawki głównie dla dziewczynek oraz póki co ubrania damskie niebawem ponawia się tez dziecięce od rozmiaru 50 

zapraszam : kotynska

Ja mam ale narazie nie mam czasu wystawiać rzeczy dziecka ale jak wystawie to napewno podrzucę nazwę 

Ja ostatnio też mało co wystawiam i mało kupuje ale chętnie przejrzę co tam macie ciekawego może akurat cos mi w oko wpadnie :) 

Ja sprzedaje i kupuje :) Polecam bardzooo!

kasia2739

paczki ubranek dla dziewczynki od roz 50 

pare zabawek i akcesoria 

dopiero będę wszystko z czasem wystawiala Po drugiej córce 

juz teraz nic nie zostawiam 

wiec napewno będzie dużo rzeczy nowych / po jednym dziecku 

ja jedynie sprzedaje nie lubię w ciemno kupować, a jak już kupuje to na olx jednak bo tańsza wysyłka z reguły tam jest. Na vinted sporo szmatek sprzedałam i mi już resztki po dzieciach zostały i ciężko zrobić jakiś zestaw i tym samym ciężej coś sprzedać

Ja póki co zostawiam, bo będę chciała mieć rodzeństwo dla córeczki, więc jeszcze się przydadzą. chyba, że coś mi się nie sprawdza, to wtedy sprzedaję. 

Ja więcej kupuje niż sprzedaje ale czasem ta ochrona sprzedającego mnie tak denerwuje bo patrzysz coś fajnie kosztuje a tu ci dochodzi kilka zł...

Bo właśnie ja sobie znalazłam ostatnio kilka fajnych rzeczy ale jak dodałam koszty wysyłki i ta ochronę kupującego to zrezygnowałam bo z 30 złotych zrobilo się prawie 50 totalnie bez sensu 

Warto zawsze zapytac czy jest mozliwosc wysylki przez olx;)

Ja narazie tylko kupowałam przez vinted. Ale mam sporo zalegających ciuchów, ładnych prawie nowych sukienek których raczej nie założę już po ciąży i mam zamiar to wszystko powystawiać na sprzedaż. 

Na Vinted jak tak patrzyłam wysyłka wychodzi +/- 9/10 zł.... trochę dużo.

Na Olx taniej, niedużo ale zawsze coś.

Niekiedy pytam czy ktoś wysyła poprzez olx, ja sama wysyłam ;]

Myszka dokladnie ;( czasami ubranko grosze ale dochodzi jeszcze oprocentowanie 5% wysylka + jakas tam oplata ;/ czesto na olx dzial dzieciecy jest z wysylka za 1zl ale obecnie rowniez jest wprowadzona oplata dodatkowa okolo 2.9

To bardzo dobra praktyka tez często pytam czy ktoś może wystawić coś na olx ze względu na wysyłkę , chociaż powiem wam ze udało mi sie trafić dla dziecka kilka perełek za grosze nawet z ta przesylka nadal miało to sens 

Jescze jakiś czas temu przesyłki na olx były darmowe. Teraz są tanie ale też coś kosztują ( no chyba że to zależy od promocji jaką ustala olx na dany dział produktów) bo ostatnio jak coś kupowałam to na jedno mi wychodziło czy olx czy winted bo na vinted też 4 zł przesyłka kosztowała 

Ja często na vinted kupuje ale zaczyna denerwować mnie niska cena ubrania plus koszt wysyłki plus ochrona wychodzi na to samo co w sklepie czasami, ale czasami można znaleźć perełki :) 

zapraszam do mnie na Vinted:

https://www.vinted.pl/member/95683826-paula960301

Dla dzieci jeszcze nic nie dodałam, na razie tylko moje ubrania.

Ja też się zawsze pytam o wysyłkę przez olx  ale nie zawsze każdy się na nią godzi i po prostu rezygnuje z zakupów;/

Przez olx grosze ale zawsze wychodzi taniej. Na vinted jest za to szybsza sprzedaż, przynajmniej u mnie tak to wygląda. Cieszę się że powstały takie aplikacje i możemy wymieniać się ciuchami. Na forum vinted 'młode' śmieją się z 'madek' ale mam wrażenie że zabawki i ciuchy dla dzieci bardzo dobrze się sprzedają bo po co przepłacać jak zaraz maluch wyrośnie.

idziemka no ja mam podobnie;)