Dlatego martwię się tym katarem ,kaszlem biegunkami , tarciem twarzy i biciem po uszach . Dam znać
Koniecznie a może do jakiegoś innego pediatry jeszcze idz. Albo ja bym ci poleciła pójść do osteopaty. On już na pierwszej wizycie będzie wiedział czy coś jest nie tak problemu z brzuszkiem nie zawsze są jakby z brzuszka o jedzenia może jakieś napięcia przechodzą nie tak jak powinny i z rad problemy. Taki osteopata na pewno nie zaszkodzi
Mamy osteopate od urodzenia praktycznie i wszystko jest ok
Pediatra prowadzi mojego 5 letniego syna od urodzenia i to jest Pani Doktor,która wie o nich wszystko dzięki niej starszy syn wyszedł z kilku alergii zapalenia oskrzeli przewlekłych itp kieruje nas na turnusy sanatoryjne i jest naprawdę rzetelna
No to faktycznie. No czasami są przypadki że nawet lekarz nie bardzo wie co jeszcze może zrobić. Daj znać co ci powie ten alergolog może on coś zaradzi
Dokładnie . Może znowu mamy refluks ale tym razem ukryty i może pali go przełyk ,że tak płacze w nocy i chce tylko przy piersi wisieć bo jak pije to sobie łagodzi ? ![]()
U mnie cala 3 ma alergie na bmk i ja tez… testow nie chcieli nam robic bo byli za malali ale ja wiedzialam od poczatku ze beda miec bo ja mam i mielibtakie same objawy jak ja mam ![]()
Byli na mleku z apteki i bylo ok ![]()
No też jest to bardzo możliwe. No zobaczysz co alergolog powie ale możesz zasugerować coś o tym refluksie. Najwyższej powie że to nie to
Mamy też laryngologa więc któryś musi nam pomóc chyba ![]()
Napewno pomoże. Trzymam kciuki ![]()
![]()
Daj znać po
wierzę i trzymamy kciuki że wsyztsko będzie dobrze
Trzymam kciuki, żebyście szybko ustalili, co może być przyczyną problemów!
Bardzo dziękuję, na pewno dam znać co i jak ![]()
Bardzo dziękuję ![]()
Klaudia, nie wiem czy wiesz ale wszystkim mamom mozesz odpisac w jednej wiadomosci poprzez wywolanie za pomoca @Klaudia.wrona
polecam bo sie mniej balaganu robi ![]()
Dzięki za podpowiedź
słabo ogarniam jeszcze te forum
poprawie się
Straszny spam jest mimo że jestem tu chwilę widać to bardzo , bardzo zaznaczane tu jest aby odpowiedzi starać się pisać wszystkie w jednym poście
Jestem nową osobą więc jeszcze nie ogarniam wszystkiego , wystarczy podpowiedzieć co i jak a nie oceniać takie moje małe spostrzeżenie …
A gdzieś zostałaś oceniona ? Czy właśnie została napisana podpowiedź jak to tu wygląda, ja tak samo jak ty jestem nowa i się przyglądam o co tu chodzi
Dzisiaj mieliśmy wizytę u lekarza i okazało się że mamy zapalenie zatok i obturacje na oskrzelach . Jesteśmy na antybiotyku bo w nocy gorączka