A tatuaż bardzo chciałam ale moi rodzice by mnie wydziedziczyli za to a teraz to mężowi sie nie podobają i ja tez nie jestem pewna czy by mi sie szybko nie znudził tatuaż. Kolczyki mam tylko w uszach ![]()
Noooo moi rodzice też byli przeciwni jeśli chodzi o tatuaż i w sumie mój mąż też nie jest z tych do lubi takie rzeczy
Mój mąż chciał zawsze mieć jakiś tatuaż ale ja się śmieje , że by nie przetrwał jednego wkłucia . Jak mu brwi reguluje bo ma takie krzaki to skomli i się krzywi, że boli
. To ja mu mówię , gdzie chłopie Ty i tatuaż
.
Eeee jak chciał to może by przeżył …. Ja chciałam zrobić sobie skok spadochronem to mi zabronił bo on mnie nie będzie zbierać z ziemi ![]()
Kochany się martwi
też chciałam ale mój mąż mówi absolutnie nie bo znając moje szczęście to nie wiadomo jakby się to skończyło ![]()
![]()
Ano martwi to fakt
ale na motorze też nie chce bym jeździła ….
To mój mnie ma rower nie chce puścić ![]()
jeździłaś wcześniej na motorze ?
Nie jeździłam ale miałam pomysł zrobić prawko na motorek to mi powiedział że nie bo nie będzie wdowcem
Oooo rowerek też lubię ale na tym “mogę”. Gorzej z hulajnoga bo to znów ma jakieś awersje ![]()
Z motorem jestem przeciwna ja bo on chce zrobić ![]()
a do hulajnogi to jestem bardzo przeciwna żeby jeździły na niej dzieci
u mnie nigdy w życiu nie będzie elektrycznej w domu
Bo te elektryczne takie niebezpieczne , ile wypadków jest przez nie
Elektryczna hulajnoga spoko jesli prędkość faktycznie jest taka jak jest dozwolona. Jak ja widzę te dzieciaki co jada równo z autem 50 km/h … ostatanio u mnie na uliczce na osiedlu jechał dzieciak na hulajnodze i scigał się z samochodem. Jak sie później okazało ze swoją mamą bo mowil do niej że jej fura słaba jest jak hulajnoga ją pokonała a matka się śmiała… straszne czasy jak rodzice na takie rzeczy pozwalają
Omatko jedyna
tyle się słyszy o wypadkach na hulajnogach, w tamtym roku znajomy ze szkoły wyprzedzał samochód na hulajnodze
no i niestety
Niby są wypadki. Ale jeżdżąc na rowerze, samochodem czy motorem też są. Ja chciałam sobie kupić taką żeby do pracy jechać. Ja uważam że wszystko dla ludzi jak się z tego korzysta rozsądnie
No to mają niezłe pomysły