Adaptacja dziecka w przedszkolu

My mamy te antywłamaniowe i je jak opuscisz to ciemno jak w …:see_no_evil::see_no_evil::rofl:

1 polubienie

O hehehe no to bajka :rofl: i na te upały to teraz też super sprawa nie nagrzeje się tak

Moje rolety dzień noc mają takie przepuszczanie światła że już o 5:30 mnie obudziły promienie słońca :sweat_smile::laughing:

U mnie jest wlasnie fajnie bo mozna ustawic calkiem ciemne i takie z przeswitem :wink:

W jednym pokoju mam ciemno szare i tam jest serio ciemno, a w sypialni jasno szare i są takie prześwity ale opaska na oczy i śpię dalej :face_with_peeking_eye:

Ja mam rolety plisy ale wybrałam ciemne i całkiem fajnie dają radę w dzień

Też je mam i są w porządku

Mój chodzi już 3 lata do przedszkola bo rok był odroczony bo rozwija się wolniej po przebytej chorobie nowotworowej guza mózgu i po operacji. I do tej pory jak go budzę do przedszkola to swoje musi popłakać czy pomarudzic że nie chce do przedszkola :face_with_peeking_eye: i tak było 3 lata :wink::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ojeju taki maluszek i tyle się już nacierpiał :flushed: życie jest tak okrytnie niesprawiedliwe. A jak on teraz ? Wszytko już jest dobrze :heart::heart: