Aborcja

Mi Angie ten link od Ewci zadziałał jak zmieniłam opcję przeglądarki w tablecie na"widok komputerowy".

Też mi się wydaje że to nie możliwe - przyjemniej teraz. Może kiedyś… chociaż boję się że na równi z takim wynalazkiem jsk przenoszenie embrionu z macicy do macicy, wynaleziono by coś na kształt sztucznej zewnętrznej macicy… a z tąd juz blisko do sexmisjii.

Dziewczyny u zwierząt hodowlanych się to stosuje

brrr… aż mnie ciarki przeszły…
https://www.youtube.com/watch?v=7Jxlq1BB954

mocne…

Nie oglądam, bo się porycze :frowning: :frowning:

KAsiu takie straszne to to nie jest :wink: po prostu dziewczyna ma gadane…mocna jest.

Ja tam nie oglądam żadnych filmików,bo mam chyba za słabą psychę!
Beata dziwię się,że wystawa miała w ogóle miejsce! kto wyraził zgodę,na udostępnianie martwych płodów?? brr… nie wyobrażam sobie i nie chciała bym tego w ogóle zobaczyć!taki widok może powinny zobaczyć te kobiety,które chcą aborcji,bo po prostu przez swoje widzimisię nie chcą swojego dziecka,które noszą pod sercem! może coś takiego by trafiło do nich! ale ja nie podjęła bym się oglądania czegoś takiego!Zawsze bardzo kochałam dzieci i chciałam je mieć,ale przyznam się szczerze,że od kiedy mam swoją kruszynę,to nie mogę patrzeć na krzywdę innych maleństw!

MAgda to wiadomo że wraz z urodzeniem się dziecięcia włącza nam się instynkt macierzyński…chodź u mnie to już się włączył gdy mi się siostra urodziła :wink: też nie mogę patrzec na krzywdę innych dzieci i mi serce pęka…

No mi w sumie zawsze było żal,ale teraz,jak patrzę na swoją Judytkę… i jak słysze,że jakiemuś dziecku sie krzywda dzieje,to wyobrażam sobie,że to mogło by sie dziać mojej córeczce! aż mnie ciarki przechodzą! brrr… nie chcę o tym nawet myśleć!!!

Oj, ja też tak mam…jah ogladam np. Uwage, o dzieciach bitych, głdzonych, to zaraz mi się płakać chce…Przed narodzinami dzieci jakaś twardsza byłam, a teraz to zaraz płacze :frowning:

Kasiu,ja też tak mam :*

dlatego tym bardziej nie mogę zrozumieć kobiet które krzywdza własne dziecie…jakim trzeba byc potworem

No… o tym nawet nie chcę myślec! masakra!!

Dziewczyny, ja to zaraz bym chciała takie dzieci przygarnąć do siebie…

Angie no tak ale to się mija z celem…

Niektóre kobiety w ogóle nie powinny mieć dzieci…Ja to kiedyś o adopcji myślałam, ale nie mam warunków :frowning:
Już kiedyś rozmawiałyśmy na ten temat.
A jeszcze jak sobie przypomne o tej kobiecie co noworodka w szufladzie trzymała to już w ogóle…

Wiecie,ja teraz na poważnie od takich wiadomości uciekam! nawet o tej historii nie słyszałam…

Madziu co do tej wystawy to nie wiem czy ludzie z tamtego kraju wiedzą do czego te dzieci zostały wykorzystane. O ile się nie mylę to te większe płody to były dziewczynki. Były to dzieci i ciała dorosłych osób gdzieś z Azji. I wydaje mi się, że rodziny nie wiedziały o tej wystawie. Nawet tam były zadawane takie pytania osobom oprowadzających i oni też nie wiedzieli nawet z jakiego kraju dokładnie to są ludzie.

Beatka słyszalam o tej wystawie. Ostatnio byl o niej reportaz, tylko że akurat chodzilo o profanację zwłok. Ciało matki zostało przekazane na rzecz tego “Artysty”,jednak bez zgody córki, a on z tymi zwlokami robibstraszne rzeczy…i owszem pokazywali również martwe płody…Okropność, a ludzie za pieniadze takie cos oglądają…

Masakra!!!