No Władek , Łeba , Mielno tam to na plaży ciężko ręcznik rozłożyć . My tak w Łebie znaleźliśmy jedno wolne miejsce na jeden ręcznik między parawanami i musieliśmy i tak uciekać bo to było jedyne przejście i każdy przechodził . Bo wszędzie parawan przy parawanie i ciężko do morza było dojść . A mam wrażenie, że w Gdańsku na plażach tych parawanów jest zdecydowanie mniej .
My tak raz przyszliśmy właśnie w niedzielę i się doklejaliśmy i czułam się jak śledzie w beczce…… to był dramat. Nigdzie więcej się nie spotkałam z taką ilością parawanów i ludzi ![]()
No ja jestem za zakazem parawanów na plażach , tylko pytanie kto by tego pilnował .
Nie no parawany dodają charakteru … NIK tak nie ma jak my nad morzem
ale takie zajmowanie dużych powierzchni czy rezerwacje są bezsensu
Naprawdę te cenę to są z kosmosu my i tak zapłaciłyśmy ponad 200 zł mimo że miałyśmy spory.
A chyba dla mnie największy absurd że miejsce to jest wręcz w głuszy a jeszcze każą sobie dopłacać za parking
Ojej to prawda
Z drugiej strony szczerze mam wrażenie, że w porównaniu do Grecji, Hiszpanii itp to u nas są te parawany bo jednak wiatr jest totalnie inny i często albo nie ma ręcznika bo zwieje albo cały zasypany