30-te urodziny męża

Hej dziewczyny!
Macie jakieś pomysły co można zorganizować mężowi na 30-te urodziny. Chciałam mu zorganizować wypad w 8 osób (czyli najbliższą rodzina) pod domek nad morzem/jeziorem. Ale niestety ma urodziny w lipcu, więc wtedy nie ma możliwości wynajmu tylko na jedną noc. Macie jakiś pomysł co można robić w 8 osób w weekend tak, żeby nie siedzieć w domu tylko żeby miał fajne wspomnienia?

P.S. w lupce są tematy związane tylko z prezentami.

2 polubienia

Moze wyjscie na kręgle ze znajomymi ? Do tego pizza drinki mozna fajnie spedzic wieczor :slight_smile:

1 polubienie

A może pojechać na jedną noc na Słowację na gorące źródła? Moim zdaniem mega fajna opcja bo można tam nocować i dwa dni na termach.

Można też jechać do Parku Rozrywki w Zatorze (Energylandia) albo do Santiago :grin:

Pomysł super! Tylko mieszkamy nad morzem :see_no_evil: Mamy do dyspozycji dwa dni- sobota i niedziela, więc trasa na Słowację zajmie większą część dnia :slightly_frowning_face:
I jeszcze trójka dzieci będzie

Fajne sa takie wyjscia na kregle na przyklad . Brzmi dosc slabo , ale naprawde przy fajnej ekipie jest masa smiechu i dobtej zabawy . Sama myslalam kiedys , ze to mega nudne , ale jak wyciagnely nas kolezanki to bawilismy sie swietnie . A przegladalas katalog wyjatkowy prezent w twojej okolicy ? Moze tam uda sie cos fajnego znalesc

1 polubienie

Tak, przeglądałam katalog, tylko ciężko jest mi znaleźć coś, żeby mogły też uczestniczyć dzieci :face_with_diagonal_mouth:

A ten Park Santiago? To jest Aqua Park i jest koło Warszawy to bliżej z nad morza niż z południa Polski.

A może wynajmij stolik w jakieś restauracji, zawsze można posiedziec, odpocząć. Do tego wstaniesz od stołu i wychodzisz bez roboty. Myślę że nie będzie problemu żeby kupić tort i żeby obsługa go pokroiła

A może jakiś hotel SPA :grin: Fajne są też Escape Roomy ale to atrakcja na góra 2h

Jak szukalam domku na weekend na kawalerski meza to byla opcia na olx zaznaczyc ze tylko na 1 noc. I znalazlam w dodatku blisko Suntago. Domek w lesie wlasnie pod takie imprezki. Poszli w dzien do suntago, poznisj wrocili i mieli grilla i oczywiscie imprezkę. Rano wstali zrobili sniadanie, ogarneli chate i do domu pod wieczor :purple_heart:.
A to bylo w maju :blue_heart:
Takze trzeba szukac domkow pod imprezy bardziej niz na wakacje

1 polubienie

Ma Kaszubach są te fajne jeziora. Myślę, że jakby poszukać dobrze na FB to są tam właśnie informacje o domkach i możliwości także i wynajem na jedną noc. Widziałam takie grupy co do Mazur

1 polubienie

Dobry pomysł, na Mazurach przy jeziorze może być i tani i fajnie

Mega fajny pomysł z tymi Mazurami lub Kaszubami

Tutaj jest taka grupa co do Mazur.

Piszesz swoje potrzeby i wymagania i ludzie zgłaszają się z ofertami

https://www.facebook.com/groups/1858679321017282/?ref=share

A może coś w stylu impreza - niespodzianka? :blush:

My np robiłyśmy tak przyjaciółce na panieński ostatnio, jedna koleżanka umówiła się z nią niby na zakupy, a wiozła ją do nas do reatauracji, my wszystkie potajemnie wszystko zorganizowałysmy, ona jeszcze w międzyczasie chciała którąś z nas zwerbować na te “zakupy” , ale oczywiste wykręcanie się że coś tam ważnego i nie da się rady, no wiadomo trzeba wtedy nieźle się na kombinować żeby się nie wydało, ale jej radość i zaskoczenie kiedy zobaczyła nas wszystkie na miejscu była bezcenna :star_struck::smiley:

Także może coś w tym stylu, że w końcu nic nie robicie itd, żeby zbić męża z tropu…:stuck_out_tongue_winking_eye: ale po cichu wraz z tymi najbliższymi przygotować właśnie takie spotkanie, tort, jakieś dekoracje, zrobić niespodziankę i wspólnie spędzić razem wspaniale ten czas :heart:

1 polubienie

A może coś ekstremalnego …… skok ze spadochronem w tandemie? Albo lot balonem :face_with_hand_over_mouth:

Widziałam podobną sytuację z pewnym motywem u jednej pary celebrytów to było fenomenalne

1 polubienie

To też jest bardzo fajny pomysł! :heart_eyes: I chyba najlepiej się sprawdzi przy takiej liczbie osób jaką chciałabym zaprosić. Fakt, że trochę się nagimnastykuję przy tym, ale może się udać! :grin:

1 polubienie

Oj, takie rzeczy mój ukochany ma już za sobą! :sweat_smile: Z ekstremalnych rzeczy chyba wszystko ma za sobą :rofl:

Aaaa no to super w sumie :upside_down_face: