30-te urodziny męża

Ja niestety nie byłam ale jak byłam młodsza kochałam w to grać

Masz nakreślone tło, historie i następnie zamykają cię w pokoju i masz tam różne wskazówki, kody czy ukryte w tekstach czy symbolach. Jedna wskazówka coś ci pozwala odkryć, potem jak to odkryjesz to masz na przykład kod i ten kod znowu coś otwiera i tak po nitce do kłębka. Trzeba być spostrzegawczy bardzo

Ja wiem na czym polega Escape room ja źle zrozumiałam myślałam że ona otworzyła swój Escape room i byłam ciekawa jak to wygląda od kwestii prawnej jakie musisz mieć pozwolenia i tym podobne

To się nie zrozumiałyśmy :laughing:

Nie nie o to mi chodziło. Nic z tych rzeczy

Taaak, pewnie będzie nieco kombinowania i kręcenia żeby się nie wydało, ale efekt końcowy będzie tego wart! :star_struck::star_struck:

Daj znać co ostatecznie wybierzesz i w którą stronę pójdziesz :face_with_hand_over_mouth:

Wiesz co, nie znalazłam domku, który mogłabym wynająć tylko na jedną noc :face_with_diagonal_mouth:

Moze warto podzwonic zalytac o jedna noc powiedziec ze to urodziny niespodzianka moze inaczej na to spojrza :wink:

Nie pomyślałam o tym :blush: Spróbuję w ten sposób, a jak nic nie znajdę to zrobię imprezę niespodziankę.

2 polubienia

Pisałam ci wcześniej nie wiem czy czytałaś są grupy dedykowane na Facebooku.

Jedną wrzuciłam na temat Mazur ale wiem że jest jeszcze podobna jeżeli chodzi o Kaszuby.

Stwórz post napisz że potrzebujesz takiego domku i naprawdę dużo ofert się pojawia

Tak, to jest fajny pomysł

Zobaczę czy jest grupa dla mojego województwa, żeby znaleźć coś w miarę blisko. Dziękuję :kissing_heart:

1 polubienie

Ja też od tej tragedii jakoś boję się tych miejsc . Wolę jednak nie ryzykować różnie bywa .

Impreza niespodzianka fajna sprawa, są czasem takie sale urodzinowe do wynajęcia za niewielkie pieniądze.