Ja niestety nie byłam ale jak byłam młodsza kochałam w to grać
Masz nakreślone tło, historie i następnie zamykają cię w pokoju i masz tam różne wskazówki, kody czy ukryte w tekstach czy symbolach. Jedna wskazówka coś ci pozwala odkryć, potem jak to odkryjesz to masz na przykład kod i ten kod znowu coś otwiera i tak po nitce do kłębka. Trzeba być spostrzegawczy bardzo
Ja wiem na czym polega Escape room ja źle zrozumiałam myślałam że ona otworzyła swój Escape room i byłam ciekawa jak to wygląda od kwestii prawnej jakie musisz mieć pozwolenia i tym podobne
To się nie zrozumiałyśmy ![]()
Nie nie o to mi chodziło. Nic z tych rzeczy
Taaak, pewnie będzie nieco kombinowania i kręcenia żeby się nie wydało, ale efekt końcowy będzie tego wart! ![]()
![]()
Daj znać co ostatecznie wybierzesz i w którą stronę pójdziesz ![]()
Wiesz co, nie znalazłam domku, który mogłabym wynająć tylko na jedną noc ![]()
Moze warto podzwonic zalytac o jedna noc powiedziec ze to urodziny niespodzianka moze inaczej na to spojrza ![]()
Nie pomyślałam o tym
Spróbuję w ten sposób, a jak nic nie znajdę to zrobię imprezę niespodziankę.
Pisałam ci wcześniej nie wiem czy czytałaś są grupy dedykowane na Facebooku.
Jedną wrzuciłam na temat Mazur ale wiem że jest jeszcze podobna jeżeli chodzi o Kaszuby.
Stwórz post napisz że potrzebujesz takiego domku i naprawdę dużo ofert się pojawia
Tak, to jest fajny pomysł
Zobaczę czy jest grupa dla mojego województwa, żeby znaleźć coś w miarę blisko. Dziękuję ![]()
Ja też od tej tragedii jakoś boję się tych miejsc . Wolę jednak nie ryzykować różnie bywa .
Impreza niespodzianka fajna sprawa, są czasem takie sale urodzinowe do wynajęcia za niewielkie pieniądze.