11 nietypowych zastosowań mleka mamy

Ta z Bobovity co była gratis to w sumie córka zjadła bo ona była Mleczna,a jak przyszła teściowa w tedy jeszcze mój był bezmleczny. On mi zauważyłam lubi kleik ryżowy,a te smakowe nie toleruje zbytnio . Teraz tej z mlecznej też mi zbytnio nie chce jeść. 

Helpa jest super ja tam dodaje suszone owoce lub banana i mały mi to zje. Lubię też z holle , ale ogólnie HiPP najczęściej biorę 

Aniska przy pierwszym miałam czas w kuchni stać,a teraz młody mnie szarpie jak stoję w kuchni i płacze bo chce na ręce. Córka umiała się sama bawić,a on nie zostanie sam w pokoju ,więc wszystko jest na szybko... 

Kasia, ja też mam thermoni mega polecam, teraz są raty 0 procent, na prawdę szybkie zapomina ile to kosztowało a mega ułatwia:)

Kasia no ja bym też szła w tego lidlomixa ale czekam na najnowszego :)

Dziewczyny Helpę miałam kilka kaszek i mi śmierdziały plus były specyficzne  w smaku wg mnie ale je dodawałam potem po łyżce do płatków jaglanych czy ryżowych. Takie starszy zjadał. Teraz młodszy dopiero 3 razy kaszkę dostał i tę z bobovity nawet wcina ale ja i tak dojadam to faktycznie szału nie ma, już prędzej tę z kakao dojem :D I raczej na nich skończę, chyba, że znów od kogoś dostanie ale się nie zapowiada.

A faktycznie jeszcze jakąś z Helpy będę miała w domu to może spróbuję na wodzie zrobić. Mam też jeszcze te różdżki i łyżki smaku do zużycia.

Na olx widziałam kilka nowych nie używanych 2022 

ale ceny już o wiele wyższe 

ciekawa jestem po ile będą w lidlu 

Ewelka mowisz ze oszczedzasz sprzet aby sie nie zuzyl za szybko ;)

W ogóle nie kojarzę tego helpa..

Helpa czary Mary jest nawet w Rossman teraz na przecenie 

My je lubimy bo są bio i mają dobry skład 

O, sprawdzimy :)

Muszę sprawdzić tę kaszkę,ale dużo osób je poleca 

Ja kupuje ostatnio te bezmleczne z bobovity ze zbożem i też wydaje mi się że są fajne 

nam początkowo na rozszerzanie diety w okolicach 5,5 miesiąca poleciła pani alergolog sinlac, ale mały nie chciał w ogóle tego jeść. 

Też słyszałam dobre opinie o tych kaszkach helpa więc też będziemy próbować. Bobovita też ma fajne kaszki bez cukrowe :) 

Ja kupiłam takie niebieskie ze śliwka i lipa chyba i te jej bardzo smakowały kaszki a nawet nie pamiętam co to za firma... 

Kaszki z Helpy są fajne, ja jeszcze kupuję HiPP BIO. Ale synowi robię raz na kilka dni, bo on nie lubi kaszek. W ogóle ostatnio bojkotuje wszystko co ma papkowatą konsystencję, tylko woli, żeby mu dać jedzenie do rączki, np. dziś pół kajzerki z twarożkiem :) 

Albo ostatnio mu zrobiłam placuszki warzywne, batatowo-marchewkowe i do ciasta dodałam porcję kaszki zbożowej Helpy na wodzie. W takiej postaci kaszkę wsuwał aż miło :)

Ja daję z Bobovity 

mój mały z hipp nie chciał kaszki. ostatnio zajada się własnie bobovitą.

Ja właśnie też kupię ta z helpy widzę że bardzo dyzo mam ją chwali także czas wypróbować 

Wow super :) Wiedziałam, że np do kąpieli można dolać ale aż tylu zastosowań nie znałam. Popróbuje :)

U nas wleciały biokaszki z gerbera maja dobry sklad naprawdę i zawsze dodaje kawałek swierzego owoca i córka bardzo się zajada :)

u mnie synek nie przepada za tymi kaszkami.. :/