Życzenia świąteczne 2017

Chciałabym otworzyć miejsce, w którym będziemy mogły sobie składać życzenia świąteczne i noworoczne :slight_smile:
Więc ja zacznę:

Zdrowia, szczęścia, pomyślności
Nie połykajcie z karpia ości
Nie jedzcie bombek, nie palcie siana
Jedzcie pierogi, lepcie bałwana
A w sylwestra pijcie do rana.

Życzy wszystkim z forum Lovi Ania :slight_smile:

W dniu Bożego Narodzenia
składamy najlepsze życzenia:
by ta gwiazdka pierwsza na niebie,
zabłysnęła właśnie dla Ciebie
i przyniosła szczęście i zdrowie
całej Rodzinie i Tobie.

Serdeczne życzenia radosnych Świąt
w cieple rodziny, pięknie pachnącej choinki,
zdrowia i energii na co dzień oraz
uśmiechu i życzliwości na
każdy dzień Nowego Roku.

Życzy wszystkim:Agnieszka :wink:

Ja wszystkim Mamom tutaj źyczę przede wszystkim dużo dużo zdrowia dla Was i oczywiście waszych Maleństw. Bo to jest najważniejsze.
Mam nadzieję, że te święta będą dla Was udane a wszystkie postanowienia noworoczbe się spelnią.
Wesołych świąt Kochane Mamusie i Redakcjo Lovi! :-*

Kochane ja z moją rodzinką życzymy Wam najważniejsze dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy samych pogodnych dni, bardzo dużo czasu spędzonego z najbliższymi, pozytywnego myślenia, cieszenia się z każdej nawet najmniejszej drobnostki, jak najmniej smutku, nerwów. Aby się spełniły Wasze wszystkie marzenia, aby przyszłe mamusie, które starają się o dzidziusie i te które mają już Swoje pociechy i starają się o następne, żeby wszystko poszło po Waszej myśli i żebyście zdrowo urodziły swoje szczęścia! :slight_smile:
Oraz żebyśmy na forum dalej wspierały się tak jak to jest do tej pory, pomagały sobie na wzajem mówiły o naszych radościach, przemyśleniach. :slight_smile: Żeby Nas przybywało i każda miała możliwość radowania się tym, że jest mamą! :slight_smile:
Żeby marka LOVI dalej produkowała w jeszcze większych ilościach Swoje fenomenalne produkty i dodawała do Swoich ofert nowe świetne pomysły, które będą gościły w naszych domach i które będą cieszyły nasze pociechy każdego dnia. :slight_smile:

Życzymy Wam i Waszym najbliższym Wesołych i Spokojnych Świąt ! :slight_smile:

Dziewczyny, ja Wam życzę zdrowych i spokojnych Świąt. Abyście spędziły je wśród najbliższych Wam osób, w rodzinnej atmosferze i z uśmiechem na ustach. No i, żeby obfite Dzieciątko odwiedziło Wasze grzeczne (mam nadzieję) pociechy :-)) i Was same :wink:

Uściski.

Kochane! A ja Przede wszystkim życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt, i samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku :slight_smile:

To i ja kochane życzę Wam wszystkiego co sobie wymarzycie. Czyli straty wagi, dla niektórych nowego potomka :slight_smile: Abyście mogły liczyć na waszych panów :slight_smile: aby dzieci były zdrowe i nie przysparzaly tylu zmartwień.

Życzę Wszystkim Obecnym Na Tym Forum Oraz Całej Redakcji Lovi. Zdrowych Pogodnych Spędzonych W Gronie Najbliższych Świat Bożego Narodzenia. Dużo Miłości, Odpoczynku I Uśmiechu Na Twarzy

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam przede wszystkim dużo zdrowia, radości samych promiennych dni.
Rodzicom cieszenia się z każdego dnia przeżytego z dziećmi, przyszłym rodzicom szczęśliwego rozwiązania, tym starającym się o dziecko wytrwałości i przyszłych świąt w większym gronie a dzieciom beztroskiego dzieciństwa.

Kochana ja Wam życzę wszystkiego najlepszego i oczywiście zdrowia bo jest najważniejsze. Dziękuję redakcji Lovi za piękne życzenia to bardzo miłe dostać maila z życzeniami :slight_smile:

Zdrowia, szczescia, pomyslnosci!
Niechaj milosc w waszych sercach dzis zagosci!
Aby przyszedl dl was Mikolaj Swjety,
I pod choinka zostawil przepiekne prezenty!
Niech moc usciskow i szczerych slow,
Naplynie do waszych serduszek znow!..

Wesolych Swiat kochani! ;*

1

1

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego narodzenia
życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia, błogosławieństwa Bożego,
miłości i uwagi bliskich,
aby magia tych świąt nie tylko zawitała w waszych domach,
ale i w sercach!
Radości z Waszych pociech Mamunie:*

J.Świerczewska ale piękna choinka we fiolecie :slight_smile: