Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja wrześniowa 2025 🎈

:rofl::rofl::rofl::rofl:

5 polubień

Też tak mam :grin::sweat_smile:

Tak :heart: u mnie jest przeważnie ok 12 :smiley:

U mnie już był kurier z paczką :grinning:

1 polubienie

Nowy karton i taśmy zabezpieczające , ekstra @LOVI_Redakcja :star_struck:

Zestaw pojdzie do babci :hugs::hugs:

Hmm kolejny raz nie mogę załączyć foty , ciagle jest w przetwarzaniu :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ooo , a ja myślałam , że będzie jak zawsze o 9 i jeszcze nie było kuriera :see_no_evil:

A u mnie był trochę wcześniej niż zwykle i paczka już u mnie :smiling_face_with_three_hearts: dzięki Lovi! :grin:

Paczka już rozpakowana :blush: zestawy są przepiękne! Pistacjowy mała już sobie upatrzyła więc zostaje z nami i będziemy przy obiadku testować a drugi leci do babci by był zawsze jej kubeczek talerzyk i łyżeczka

5 polubień

Widać, że przepiękne kolory :star_struck:

U nas już też dotarło, tym razem później ale mega paczka :heart_eyes:

1 polubienie

U mnie też dzisiaj ma być kurier ale ja w pracy więc dopiero jutro pewnie ją zobaczę :neutral_face::neutral_face:

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Mamy i my

3 polubienia

U nas paczka też już rozpakowana :heart_eyes: Super jakość produktów! Nie mogę się doczekać testowania! Już wypróbowaliśmy tą płaską łyżeczkę i jest rewelacyjna- maluch sobie o wiele lepiej radzi z jedzeniem z takiej płaskiej łyżeczki!

U mnie tez , super jakosc talerzykow tak jak sie spodziewalam :grinning:

U nas karton doszedl niestety mocno uszkodzony na szczecie w srodku wszystko cale :blush:

2 polubienia

@Ewcia2 daj nam znać jak wyniki. Bo myślę codziennie o was. Mam nadzieję że wszyw porządku :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Mamy ekstra testujemy ! Akurat był czas na wymianę starych talerzyków :slight_smile:

1 polubienie

Ja będę testować na całego, bo będę miała w razie czego na wymianę :wink:

1 polubienie

A macie te same kolory? :smiling_face:

Ja jeszcze nie rozpakowalam :pensive: adres mam podany do rodzicow :see_no_evil: musze zmienic zeby do mnie przysylali :slight_smile: