O to wgl super , wam się przyda
Odrazu mi sie przypomina jak corka byla mała i pojechalismy nad morze zgubila w pokoju gdzies smoczek, obszukalismy wszystko i nic a ona bez smoczka jak bez reki doprze ze byla apteka i kupilismy :] przy pakowaniu okazalo sie ze lezal za toaleta ![]()
![]()
![]()
Tak właśnie zostały nam dwa akurat też z lovi i jeden jakiś no namr na szybko kupowany na wyjeździe do dziadków bo zapomnieliśmy z domu zabrać naszych. A że moja to tak jak pisałam rzuca wali po szczebelkach ale jednocześnie w buzi by chciała mieć to muszę mieć kilka ![]()
Szkoda , że paczki nie są jeszcze nadane
ale czekamy ![]()
Mieliśmy to samo, tylko z butelką
pojechaliśmy na weekend w góry i wzięliśmy mleko, podgrzewacz, a zapomnieliśmy o butelce. Chcieliśmy uspac córkę (piła mleczko już tylko do zaśnięcia) i nagle butelki brak
całe szczęście była kilka km dalej apteka całodobowa i się udało zdobyć ![]()
Uf jakie szczęście
Musisz na miasto brac te przypinki moze tak ci nie beda ginely ![]()
Ojej najgorzzej jak się tak zapomni
my raz zapomnieliśmy wziąć awaryjnie mleko i nigdy więcej, tak szybkiego powrotu to jeszcze miałam
Ja jak wychodziłam z domu z dzieckiem to zawsze było na głos. ,pampersy są mleko jest butelka jest pieniądze są możemy iść , ![]()
![]()
Dostalam maila takze pewnie jutro nadadza paczki bo narazie stworzyli kod
Ja tez dostalam
super niemoge sie doczekac ![]()
Ja też właśnie przed chwilą dostałam informację w aplikacji ![]()
Oj tak, właśnie chcemy podzielić z dziadkami się żeby mała miała u nich swoje rzeczy do jedzenia, już nie możemy się doczekać ![]()
Też dostałam maila, także już niedługo nagrody będą u nas ![]()
Ja myślę , że kurier już będzie rano ![]()
U mnie przewaznie jest kolo 12 ![]()
Właśnie dostałam informację , że odebrali od nadawcy więc na pewno jutro będzie. I u mnie ok 9 przeważnie ![]()
Z tymi przypinkami to tez dluuga historia
tez potrafi je sciagna ![]()
U mnie bedzie po 9 juz
bo jestesmy jako 10 na trasie ![]()
Kazdy bedzie jutro wyczekiwal w oknie kuriera heheh bynajmniej ja
nie zawsze udaje mi sie cos wygrac ![]()