Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja wrześniowa 2025 🎈

O to wgl super , wam się przyda

Odrazu mi sie przypomina jak corka byla mała i pojechalismy nad morze zgubila w pokoju gdzies smoczek, obszukalismy wszystko i nic a ona bez smoczka jak bez reki doprze ze byla apteka i kupilismy :] przy pakowaniu okazalo sie ze lezal za toaleta :rofl::rofl::rofl:

Tak właśnie zostały nam dwa akurat też z lovi i jeden jakiś no namr na szybko kupowany na wyjeździe do dziadków bo zapomnieliśmy z domu zabrać naszych. A że moja to tak jak pisałam rzuca wali po szczebelkach ale jednocześnie w buzi by chciała mieć to muszę mieć kilka :sweat_smile:

Szkoda , że paczki nie są jeszcze nadane :face_holding_back_tears: ale czekamy :smiling_face_with_three_hearts:

Mieliśmy to samo, tylko z butelką :stuck_out_tongue: pojechaliśmy na weekend w góry i wzięliśmy mleko, podgrzewacz, a zapomnieliśmy o butelce. Chcieliśmy uspac córkę (piła mleczko już tylko do zaśnięcia) i nagle butelki brak :stuck_out_tongue: całe szczęście była kilka km dalej apteka całodobowa i się udało zdobyć :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Uf jakie szczęście

Musisz na miasto brac te przypinki moze tak ci nie beda ginely :smile:

Ojej najgorzzej jak się tak zapomni :see_no_evil: my raz zapomnieliśmy wziąć awaryjnie mleko i nigdy więcej, tak szybkiego powrotu to jeszcze miałam

Ja jak wychodziłam z domu z dzieckiem to zawsze było na głos. ,pampersy są mleko jest butelka jest pieniądze są możemy iść , :rofl::rofl:

2 polubienia

Dostalam maila takze pewnie jutro nadadza paczki bo narazie stworzyli kod

Ja tez dostalam :slight_smile: super niemoge sie doczekac :smiling_face_with_three_hearts:

Ja też właśnie przed chwilą dostałam informację w aplikacji :star_struck:

Oj tak, właśnie chcemy podzielić z dziadkami się żeby mała miała u nich swoje rzeczy do jedzenia, już nie możemy się doczekać :smiley:

Też dostałam maila, także już niedługo nagrody będą u nas :grin:

2 polubienia

Ja myślę , że kurier już będzie rano :speak_no_evil:

1 polubienie

U mnie przewaznie jest kolo 12 :wink:

Właśnie dostałam informację , że odebrali od nadawcy więc na pewno jutro będzie. I u mnie ok 9 przeważnie :see_no_evil:

2 polubienia

Z tymi przypinkami to tez dluuga historia :sweat_smile: tez potrafi je sciagna :see_no_evil:

U mnie bedzie po 9 juz :slight_smile: bo jestesmy jako 10 na trasie :sweat_smile:

Kazdy bedzie jutro wyczekiwal w oknie kuriera heheh bynajmniej ja :grin: nie zawsze udaje mi sie cos wygrac :smiling_face:

1 polubienie