Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja sierpień 2026 🎈

Drogie mamy , dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki sierpniowej edycji 2026 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• LOVI Classy 0-2m 2 szt. Petite Rose
  • LOVI Classy 0-2m 2 szt. Petit Marin
  • Sterylizator LOVI z szuszarką
  • Butelka Mammafeel 150 ml
  • Butelka Mammafeel 250 ml
  • Butelka Mammafeel 330 ml

WYRÓŻNIENIE LOVI

• LOVI Classy 0-2m 2 szt. Petite Rose
  • LOVI Classy 0-2m 2 szt. Petit Marin

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

9 polubień

Bardzo dziękuję :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: strasznie się cieszę bo chciałam bardzo przetestować ten steryzlizator z funkcją suszenia …… prąd się bo obecnie wonie sterylizuje butelki czy laktator :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje dla wszystkich mam!!!

Bardzo dziękuję i bardzo się cieszę , nie ukrywam to było moje małe marzenie . Bo wreszcie zniknie suszarka z butelkami z blatu . Gratulacje wszystkim mamom :smiling_face_with_three_hearts:

O matko matko !! Ale sie ciesze ! Mega dziekuje ! Bardzo chcialam te przepuekne smoczki :heart_eyes::heart_eyes: napewno zachowam je dla przyszlej dzidzi :heart_eyes: beda moim zaczepieniem zeby wierzyc , ze sie uda !
I niemoge sie doczekaz az przetestuje sterylizator z suszarka :fire::muscle: pierwszy raz bede miala okazje i strasznie sie z tego ciesze . Dziekuje dziekuje dziekuje :heart_eyes:
Oczywoscie gratulacje dla wszytskich mam :muscle::muscle::muscle:

Pięknie dziękuję !
Marzyłam, żeby przetestować ten sterylizator z funkcją suszenia :heart_eyes: W końcu blatu kuchennego zniknie wystawka butelek i rzeczy od laktatora :face_with_hand_over_mouth:
I smoczki, które uwielbia mój synek :heart_eyes:
Gratulacje dla wszystkich mamusiek, które wygrały :heart:

Super ! Też się cieszę bo tak samo w końcu szybko pójdzie z laktatorem, gryzakami i skoczkami :smiley:
Aaah no i gratulacje dla wszystkich :star_struck::star_struck::star_struck:

Jejku ,dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts: gratulacje dla wszystkich :smiling_face_with_three_hearts:

O super. Dziękuję za wyróżnienie

Gratulacje dziewczyny wygranej głównej nagrody , niestety mi się nie udało . Delikatne rozczarowanie . No trudno , tak bardzo chciałam . Może kiedyś się uda :smirk:
Dziękuję za wyróżnienie :slightly_smiling_face:

Dziękuję za wyróżnienie :blush:w sierpniu nie miałam duzo czasu ale miło że zostałam zauważona. Gratulacje dla reszty dziewczyn :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję za wyróżnienie! :smiling_face_with_three_hearts:

Ogromne gratulacje dla szczęśliwych Mam, którym udało się wygrać nagrodę główną :star_struck::star_struck::partying_face:

Ogromny szok, ze dostalam wyroznienie, bo coraz mniej mnie tutaj. Ale jak juz jestem to staram sie dac 100% siebie :heart: bardzo dziekuje :heart: choc szkoda ze chociaz jedna butelka nie trafila do wyroznien bo nie ukrywam ze ta 330ml to moja ukochana butelka :heart:

2 polubienia

@LOVI_Redakcja niestety nie otrzymałam maila …. Mogę prosić o weryfikację?

Bardzo dziękuję ! I jak @Michaska tez nie dostałam e-mail :face_with_peeking_eye:

Aaa to może nie były jeszcze rozsyłane? A jakieś dziewczyny z wygranych już dostały ?

Ja mam e maila o wyróżnieniu . :slightly_smiling_face:

Oj to chociaż nie jestem e tym sama :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ojej ale się cieszę że mi się udało :grin: dziękuję 🩷 gratuluję wszystkim innym mama :cherry_blossom::cherry_blossom:

A dostałaś Emiail?

Tak właśnie zajrzałam i jest już od 11:12 mam pocztę WP i trafił mi do ofert folder :cherry_blossom::smiling_face: