Tak na noc to tylko świecące
Tak tylko przez dzień muszą mieć trochę słoneczka żeby się naswietlily. Kiedyś zostawiłam na dzień pod kołdrą i nie świeciły w nocy za bardzo
Zrobione
O jaaa w czerwcu też widzę fajny zestaw jest do testowania. Wy już chyba dziewczyny korzystałyście z tych kubków 360? Polecacie?
Wydaje mi się, że naświetlenie jakąś lampką też może pomóc jak się zapomni zostawić smoczek na słońcu
Mój synek nie ogarnął, ale dałam mu go do przetestowania jak miał około roczku, muszę teraz spróbować znów.
Tak korzystałam ale małemu średnio szło z niego pić.
Można chwilę pod lampkę i świeci dalej
A gdzie znajde co do wygrania w czerwcu?
Musisz wejść na stronę główną Lovi, zjechać na sam dół i tam jest program testowy
Przy pierwszym synu dostalam taki kubek i nie zalapal za to uwielbial ten sam ale z dziubkiem do picia. Teraz zobaczymy
Też nie wiedziałam że świecą , genialne
O dzieki za informacje
Mega, fajny pomysł że są świecące
Wlasnie wyslalam😊
Supper sa te swiecace w ciemnosci
U mnie Felek od dzisiaj spi sam w pokoju to takie swiecace jak znalazl narazoe sobie radzimy tak : na szczebelku wisi etui ze smoczkami i jak wypadnie to nie szukam tylko wyciagam nowy
@justyna.kurdziel97 Prosimy o zajrzenie na maila
Oj tak, mieliśmy też świecący od Lovi ale nie prime tylko inny, bardzo przydatne, tym bardziej, że córka sobie wyciąga smoczek i przez sen rzuca gdzieś niewiadomo gdzie
@justyna.kurdziel97 była ostatnio dostępna 4 Czerwca więc może nawet nie wie że wygrała i nie widziała maila
Super sprawa, zwłaszcza jak smoczek znika gdzieś w nocy