Pięknie dziękuję! Jestem niesamowicie ciekawa tego kubka.
Przed nami za 1,5 miesiąca rozszerzanie diety, więc wszystko będzie jak znalazł do testowania!
No i jestem w pozytywnym szoku, że do testów są 2 zestawy
Mój tak czasem chodzi jak go dziadzia ubiera ale lubię jak ma kolorowe spodnie i koszulke w jednym kolorze bądź odwrotnie.
Ojeju też nienawidzę takiego misz maszu
Aczkolwiek zostawiłam córkę ostatnio babci, to jak wróciłam miała spodnie w panterkę, koszulkę żółta w gąski i zielone skarpetki
Coraz mniej mam do powiedzenia jesli chodzi o 5latka bo zazwyczaj w sklepie powie mi ze mu sie podoba ta bluzka i czy mu kupie. Wiec bluzki ma misz masz natomiast spodnie sa szare czarne lub granatowe wiec chociaz z tym wygralam zeby wlasnie nie cjodzil jak choinka a i tak powoli wkraczamy w etap ze psi patrol juz feeee wiec sa bardziej jednostajne rzeczy, ufff
Ja zawsze mówię „ no pewnie że mamusia kupi , ojej nie ma twojego rozmiaru „
Ale nie myślcie że jestem wyrodna matka , moje dzieci mają kolorowe ubrania no i piżamki , tutaj może wybierać co mu się tylko podoba
Te kolory są dla.mnie uniwersalne. Poza tym to kwestia kulturowa. U nas się przyzwyczailiśmy do różu i niebieskiego.
a gdzie kupujesz rzeczy w jednym kolorze ? synek jest szczupły i ciężko mi znaleźć rzeczy właśnie jedno kolorowe i dla szczupłych dzieci.
Też lubię rzeczy w jednym kolorze
Mój jest chudy i wysoki bardzo kupuje w Zarze , hm
Ale jak już jest coś co mi się bardzo podoba to moja mama zawsze mi przerabia na maszynie żeby z dupki synowi spodnie nie spadały
U mnie wiadono 5 latala bialy i roz wchodzi w gre u Felka to kolory nude u starszaka to ja szykuje swoje a on i tak swoje ubiera. 7 latka juz nie da sie ubrac po swojemu niwstety
Super bardzo dziękujemy nie mozemy doczekac sie pierwszych testów
Dziękuję pięknie! Bardzo przyda nam się ten kubeczek. Chcę się wziąć w końcu za naukę z kubka otwartego, bo słabo to idzie synkowi. O samodzielnym piciu to już w ogóle nie ma mowy, więc ten kubek baaardzo nam się przyda i będzie w intensywnych testach
Mi też najbardziej podobają się beże i jednolite ubranka, ale synek ma dużo ubranek po kuzynie. Właśnie takich kolorowych z nadrukami. I tak zazwyczaj chodzi na co dzień. Babcia zadowolona jak go tak ubieram w tygodniu, im bardziej pstrokato tym bardziej jej się podoba a że ona się zajmuje synkiem w tygodniu, to niech ma
te ładniejsze ubranka ubieram w weekend i na wyjścia, żebym mogła też nacieszyć oczy
@Universe @Inka404 @justyna.kurdziel97 Drogie mamy, prosimy o zajrzenie na maila
Elegancko ,tak się staralam w maju być aktywną mamą i się udało w czerwcu bedzie ciężej ,choc te smoczki ze świecym dzyndzlem baaardzo do mnie przemawiają , dużo latwiej ich szukać w kocach w łóżeczku
one są mega, w końcu nie będzie trzeba ich szukać
Te swiecace Prime maja więcej swiecacego i az sie nie moge ich doczekac ! Mam nadzieje ze uda sie je przetestować bo nis ukrywam ze na noce mamy zwykle te swiecace z edycji z jeżykami, bo ciezko znalezc inaczej hahahha
Fajne takie świecące są
O rany, to te dwukolorowe prime świecą w ciemności? Mega!
Taaaak i tam gdzie jest biale to swieci, woec nie tylko ten pałąk do chwytania ale tez ten “guzik”