To fajnie jak ci potem opowiada , bo mój mi nic za dużo nie chce potem mówić ![]()
Najlepsze że znam ich tylko ze slyszenia i raz widziałam na spotkaniu integracyjnym i to było by tyle🤣
Mój też zawsze mi wszystko opowiada i kiedyś nie myślałam , że faceci to tacy plotkarze dopóki nie poznałam mojego ![]()
![]()
Jezu ja z moim mam to samo hahah
Aa to mój aż Tyle nie rozmawia , chyba jest bardziej z tych co słucha ![]()
![]()
![]()
A mój zależy w jakim jest towarzystwie, ale przeważnie to mu się buzia nie zamyka ![]()
![]()
Dziewczyny troche mnie miej oststnio ale widzę ze dolaczylo sporo nowych osob ? Tak ![]()
Ja nie wiem, zauważyłam kilka nowych wątków, ale jakoś nie szczególnie widzę żeby nowe osoby się dużo wypowiadały ![]()
Mnie też ostatnio jest tutaj mniej , ale nie widzę jakoś dużo nowych osób
a może dlatego , że nie wchodziłam w wątki
Tak pojawiły się nowe wątki ale są one powielone. A na starych wątkach jakoś za dużo nowych dziewczyn nie wiedzę
Pewnie dlatego myslalam ze to nowe osoby a to nowe watki ![]()
Faceci są gorsi niż baby ![]()
jak czasem robię coś koło garażu a u męża akurat są koledzy bo robią coś przy samochodzie i nagle robi się zlot na podwórku to raz aż weszłam do garażu i mówię , no proszę proszę a mówią że to baby plotkują, ![]()
![]()
Faceci w pracy mojego męża to są tacy plotkarze ![]()
więc się to bardzo sprawdza haha
Ja mojego faceta też złapałam jak z kumplami plotkowali
Hahah tacy są
a jak chce mu coś o kimś powiedzieć to mnie nie słucha ![]()
ale jak kolega z pracy zadzwoni z plotami to pół godziny go nie ma ![]()
To mój zupełnie nie ma takich skłonność i
Hahah mój mało rozmawia z kolegami po pracy , raczej myślę że w pracy sie wyglądają wystarczająco ![]()
To praca mojego męża jest taka że codzienne pracuje z kimś innym
i musi podzwonić po kolegach koleżankach haha
A najśmieszniejsze , że potrafią plotkować na tego jakiegoś kolegę którego akurat brakuje w towarzystwie a potem przy nim znowu na kogoś innego, a myślałam że to baby tylko takie są ![]()
@Karolinnna skąd ja to znam, mnie nie słucha a kolega zadzwoni czy coś ma do powiedzenia to zaraz chętny żeby wysłuchać ![]()
![]()
ooo a co to za praca?
Hahah też mnie ciekawi co to za prace ma ![]()