Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

To fajnie jak ci potem opowiada , bo mój mi nic za dużo nie chce potem mówić :sweat_smile:

Najlepsze że znam ich tylko ze slyszenia i raz widziałam na spotkaniu integracyjnym i to było by tyle🤣

Mój też zawsze mi wszystko opowiada i kiedyś nie myślałam , że faceci to tacy plotkarze dopóki nie poznałam mojego :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

Jezu ja z moim mam to samo hahah

Aa to mój aż Tyle nie rozmawia , chyba jest bardziej z tych co słucha :crazy_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl:

A mój zależy w jakim jest towarzystwie, ale przeważnie to mu się buzia nie zamyka :speak_no_evil::face_with_peeking_eye:

Dziewczyny troche mnie miej oststnio ale widzę ze dolaczylo sporo nowych osob ? Tak :slight_smile:

Ja nie wiem, zauważyłam kilka nowych wątków, ale jakoś nie szczególnie widzę żeby nowe osoby się dużo wypowiadały :grinning:

1 polubienie

Mnie też ostatnio jest tutaj mniej , ale nie widzę jakoś dużo nowych osób :smiling_face: a może dlatego , że nie wchodziłam w wątki

Tak pojawiły się nowe wątki ale są one powielone. A na starych wątkach jakoś za dużo nowych dziewczyn nie wiedzę

1 polubienie

Pewnie dlatego myslalam ze to nowe osoby a to nowe watki :speak_no_evil:

Faceci są gorsi niż baby :rofl::rofl: jak czasem robię coś koło garażu a u męża akurat są koledzy bo robią coś przy samochodzie i nagle robi się zlot na podwórku to raz aż weszłam do garażu i mówię , no proszę proszę a mówią że to baby plotkują, :rofl::rofl:

Faceci w pracy mojego męża to są tacy plotkarze :laughing::laughing: więc się to bardzo sprawdza haha

1 polubienie

Ja mojego faceta też złapałam jak z kumplami plotkowali

Hahah tacy są :laughing: a jak chce mu coś o kimś powiedzieć to mnie nie słucha :laughing::laughing: ale jak kolega z pracy zadzwoni z plotami to pół godziny go nie ma :smiling_face_with_tear:

To mój zupełnie nie ma takich skłonność i

Hahah mój mało rozmawia z kolegami po pracy , raczej myślę że w pracy sie wyglądają wystarczająco :rofl:

To praca mojego męża jest taka że codzienne pracuje z kimś innym :laughing: i musi podzwonić po kolegach koleżankach haha

A najśmieszniejsze , że potrafią plotkować na tego jakiegoś kolegę którego akurat brakuje w towarzystwie a potem przy nim znowu na kogoś innego, a myślałam że to baby tylko takie są :smile::smile: @Karolinnna skąd ja to znam, mnie nie słucha a kolega zadzwoni czy coś ma do powiedzenia to zaraz chętny żeby wysłuchać :smile::smile::rofl: ooo a co to za praca?

2 polubienia

Hahah też mnie ciekawi co to za prace ma :rofl: