Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

Czyli nie jest wadliwa :sweat_smile: taki jej urok :laughing:

to nie, ja mam miseczke gleboka ksztalt rybki ale kupowana dawno temu. moze byly lepsze jeszcze

Ja też mam talerzyk z tej firmy z 3 przegródkami i też mam to samo ze przylepa się tam gdzie nie powinien i nie da się oderwać a na tacce od krzesełka jakoś nie chce tak mocno :upside_down_face:

1 polubienie

Fajne są te naczynia z tej firmy już kolejne widzę co mi się spodobały :smiling_face:

W ogóle ta firma nie jest najgorsza. Tez miałam kilka rzeczy od nich i byłam zadowolona

ja mam z shein i wszedzie jak zassa yo paznokciem muszę podwazyc
zalezt jaką masz tacke moze

A jesteś z nich zadowolona ?

To chyba tak mają te przyssawki, że robią na przekór mamom :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Tak babyonoa fajne produk również, my z teej firmy mamy talerzyk ten właśnie i kubeczek ale ten z lovi jest lepszy boa ten wkład w środku a z babyono nie ma i córka jak próbowałam ją nauczyć pić z niego to wylewała na siebie a jak próbuje w tym z lovi nie rozlewa i myślę że może powoli zacznie mi ładnie pić z tego kubeczka . Ale po domu już chodzi z bidonem z obciążnikiem bo boję się że porozlewa mi wszędzie picie🤣

Mi się też bardzo podobają ich produkty

Ta wkładka nie chroni przed wylaniem :rofl: tylko przed zalaniem :face_with_peeking_eye: bo woda wypływa tylko mniej

No tak ja wiem do czego ta wkładka służy dlatego mówię że te kubeczki z lovi są lepsze od tych z babyono które tej wkładki nie mają :blush:

Nie wątpię że wiesz :star_struck: tylko sądziłam że jak mój wywali kubek to nie wyleje ale tak to nie działa

Ja mam od nich torbę do wózka , jestem bardzo zadowolona . Bardzo dobrej jakości Czarna .

1 polubienie

Oo a podeślesz zdjecie? Albo jako model? Bo też planuje kupić czarna

Właśnie też chętnie zobaczę :smiling_face_with_three_hearts: bo muszę dokupić torbę, a chciałabym jakąś dużą i w brązach żeby mi do wózka pasowała :hugs:

Ja mam taką z babyono

I jest fajna, ma dużo przegródek ale nie jest jakaś duża. Ciężko mi było się w nią spakować ma cały dzień poza domem.
Zrobię później fotki jak wygląda na żywo

1 polubienie

Będę wdzięczna za fotki na żywo, bo wydaje się bardzo fajna :heart:

Ja mam taką tylko szarą

Kupiłam na Allegro. Ma dużo kieszonek o miejsc na butelkę czy smoczki. Jest wg mnie dość pojemna i jestem z niej bardzo zadowolona.

2 polubienia

W środku zmieściłam ciuszki na zmianę, butelkę, pieluchy, pieluszkę, matę do przewijania, smoczki, mokre chusteczkic portfel, pojemnik na mleko, podgrzewacz. Trochę brakuje mi miejsca żeby zmieścić puszkę mleka (jak jedziemy gdzieś na cały dzień to fajnie by było jakby się mieściła) i kocyk. Jest fajna bo jednak te najważniejsze rzeczy się zmieszczą i nie wygląda jak taka typowa mamuskowa torba do wózka

2 polubienia