Tak nieraz właśnie też czytam i nie rozumiem o co chodzi ![]()
![]()
Mój słownik robi dosłownie to samo
czasem się domyśle o co chodzi a czasami nie mam pojęcia - nawet jak sama coś napisze
tak słownik czasami potrafi pozmieniać - zamiast 3 słów jeden totalnie bez sensu
Nieraz da się nieźle uśmiać jak się coś przekręci ![]()
No hit poprostu ![]()
Hah tak myślałam, mi Często też tak zmienia
w kwietniu są talerz i kubki niebieski nowość
Te talerzyki są super , testujemy je i jak dlanie najleprzy zestaw do rozszerzenia diety ma właśnie lovi
a ten kubeczek niebieski jest super, bardzo mi się podoba:heart_eyes:
Gratuluje nagrody glownej
jestem w szoku ze na wyroznienie sie zalapalam
bo naprawde bylo mnie malo w marcu ![]()
Kochana, to post o wygranych z lutego, pomyliłaś wątki ![]()
![]()
Taaak, ja też uważam że zestaw do RD jest super z Lovi
korzystamy i super się sotawdza ![]()
Chociaż mogłoby być coś takiego jak miseczka czy talerzyk z przyssawką, bo tak za często ląduje na podłodze z zawartością ![]()
![]()
![]()
Te talerzyki z przyssawka to by był super pomysł ![]()
Ja kupilam miseczke z przyssawka w pepco… i nie wiem czy moja jest jakas wadliwa czy co ale nie trzyma sie ![]()
Ja właśnie dostałam taki zestawik ale jeszcze go nie rozpakowałam. Chociaż w sumie wcale bym się nie zdziwiła gdyby po prostu one same z siebie się nie trzymały…
U nas to wyglada tak ze sie przyssa i po 4 sekundach odskakuje
Ja mam z Babyono i ona akurat trzyma się tam gdzie nie trzeba mocno, tak że nie mogę odczepić
a u synka na stoliku odczepia się przy jego pomocy kilka sekund, więc chyba taki ich urok ![]()
No to u nas jest tak samo… ale teraz wpadlam na pomysl ze moze trzeba odtluscic stolik przy krzeselku ![]()
ja z Pepco mam miseczke i sie trzyma bez problemu tyle ze gore na plastikowa
a drugą z zestawu mam z shein i tez nic sid nie dzieje
Ja tez mam plastikowa … taka z misiem
Ja mam talerzyk z przyssawką z babyono z pojemnikiem na gorącą wodę ktora zapobiega szybkiemu stygnięciu jedzenia.
Ale jak przyssie mi do stolika to tylko na chwilę i sam się odkleja także nie przytwierdza się na cały czas.
@Wikii też ją mam i też odskakuje mi za raz po przytwierdzeniu
Ooo a takiego nie widziałam, mam taki zwykły
ale ta opcja z trzymaniem ciepelka brzmi mega ciekawie! ![]()