Butelki super ale i tak szklane są o wiele lepsze :)
Co z meila i się dzieje? Nie przychodzą? U was też nadal cisza?
Patrycja ja nie zaznaczalam to nie wiem
Patrycja u mnie też nie przychodzą,
Aneczka właśnie słyszałam że dużo osób chwali szklane,jak juz przejdę na mm to dopiero kupię
Weronisia szklane są mega!, i to mycie ich kurcze no bez porównania.
Patrycja dokładnie szklane a plastik to niebo a ziemia
no a bardzo sie tłuką czy same wtedy karmicie dziecko by nie potłukło
Moja mała jeszcze nie nauczyła się pić z butelki ale walczymy codziennie o to aby nauczyła się pić z takich pięknych butelek
Weronika szklana ja trzymałam nie dawalam do ręki. Czasami pozwoliłam jej podtrzymać
llia zyczę powodzenia bo wiem jakie to cięzkie...mój syn nie chciał pić z butelki i niestety nie nauczyłam go wtedy.
aneczka dobrze wiedzieć
Ze szklanymi buteleczkami bardzo trzeba uważać w podgrzewaczu, bo zbyt mocno podgrzewa mleko przy takiej ilości wody wlanej jak podane jest w instrukcji, co nie występuje w butelkach plastikowych.
Weronisia2019 dziś była pierwsza próba jak narazie udana, z czego jestem zadowolona. Plan jest taki aby codziennie przez tydzień dawać jedną porcje mleka z butelki później będę zwiększać ilość podawania mleka z butelki
Weronisia losu lepiej nie kusic bo nie wiadomo co dziecko zechce z pusta butelka zrobić
llia to super,oby tak dalej
aneczka no tak masz racje.dzieci to maja cudowne pomysły
Weronisia o tak pomysły to mają czasami szalone że nam nawet takie do glowy nie przyjdą
Te szklane butelki są rewelacyjne.Szwagierka bardzo zadowolona.Łatwo się je myje i nie pozostaje zapach mm.Ona daje 6+ ❤️