Moniczka a skąd wiadomo co będzie teraz?
Moniczka dokładnie zwłaszcza te kubeczki że słomka ;)
Patrycja trzeba wejść aktualności a potem w program testowy lovi.
Ja skusilam się jednak na biały, mam nadzieję że nie zżółkinie pod wpływem temperatury.
Mamameg mi i biały i szary pasuje do kuchni.szary do mnie bardziej przemówił,a też mi się wydaje że ten podgrzewacz jest za dobry by zrobił się żółty
Ja tez mam szary i mimo ze w kuchni dominuje biel to świetnie pasuje, będziecie zadowolone dziewczyny z podgrzewacza jest świetny;)
Też mi się wydaje że nie powinien zżółknąć
ll!a już się nie moge doczekać testowania
Gratulacje dziewczyny, z niecierpliwością czekam na wasze komentarze i opinie :)
Patrycja P, kliknij : Aktualności-potem Konkursy i też widać co czeka do testowania ;)
Według mnie biały nie zżółknie.
Dzięki dziewczyny nie wiedziałam :*
Patrycja to teraz już wiesz :)
Aneczka, czad!
Super że udało się wygra nagrodę główną. Wybrałam szary podgrzewacz i nie mogę doczekać się testowania. Dziękuję.
Milena też się cieszę bo to mój debiut 😍
Dziś dotarł do mnie podgrzewacz ( i oczywiście buteleczki), moja maleńka jeszcze w brzuszku ale jak tylko przyjdzie czas zaczynamy testowanie.
Mam buteleczki :D bd testowanie ale moim zdaniem póki co i tak faworytem są szklane
❤️
Gratuluje Mamuśki!
dziękuję za wyróżnienie :) i docenienie wypowiedzi - tym bardziej jak czasu na forumowa aktywność zawsze brakuje... Butelki dzisiaj dotarły :)
Do nas też dziś doszły buteleczki ;) super :) dziękujemy ;)
Do nas tez dotarły buteleczki i podgrzewacz.tak się ciesze😍💗teraz będę ogarniać co i jak.ale wygląda bosko.
U nas butelki już w użyciu, bardzo ładne, estetyczne i leciutkie. Dziękujemy :)