Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LIPCOWA 2020

Moniczka a skąd wiadomo co będzie teraz? 

Moniczka dokładnie zwłaszcza te kubeczki że słomka ;)

Patrycja trzeba wejść aktualności a potem w program testowy lovi.

Ja skusilam się jednak na biały, mam nadzieję że nie zżółkinie pod wpływem temperatury.

Mamameg mi i biały i szary pasuje do kuchni.szary do mnie bardziej przemówił,a też mi się wydaje że ten podgrzewacz jest za dobry by zrobił się żółty

Ja tez mam szary i mimo ze w kuchni dominuje biel to świetnie pasuje, będziecie zadowolone dziewczyny z podgrzewacza jest świetny;)

Też mi się wydaje że nie powinien zżółknąć

ll!a już się nie moge doczekać testowania

Gratulacje dziewczyny, z niecierpliwością czekam na wasze komentarze i opinie :)

Patrycja P, kliknij : Aktualności-potem Konkursy i też widać co czeka do testowania ;)

Według mnie biały nie zżółknie.

Dzięki dziewczyny nie wiedziałam :*

Patrycja to teraz już wiesz :) 

Aneczka, czad!

Super że udało się wygra nagrodę główną. Wybrałam szary podgrzewacz i nie mogę doczekać się testowania. Dziękuję. 

Milena też się cieszę bo to mój debiut 😍 

Dziś dotarł do mnie podgrzewacz ( i oczywiście buteleczki), moja maleńka jeszcze w brzuszku ale jak tylko przyjdzie czas zaczynamy testowanie.

Mam buteleczki :D bd testowanie ale moim zdaniem póki co i tak faworytem są szklane 

❤️ 

Gratuluje Mamuśki! 

dziękuję za wyróżnienie :) i docenienie wypowiedzi - tym bardziej jak czasu na forumowa aktywność zawsze brakuje... Butelki dzisiaj dotarły :)

Do nas też dziś doszły buteleczki ;) super :) dziękujemy ;) 

Do nas tez dotarły buteleczki i podgrzewacz.tak się ciesze😍💗teraz będę ogarniać co i jak.ale wygląda bosko.

U nas butelki już w użyciu, bardzo ładne, estetyczne i leciutkie. Dziękujemy :)