Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LIPCOWA 2020

Łał. Pierwszy raz się udało coś wygrać, dziękuję :) 

Drodzy użytkownicy!

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LIPCOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ – podgrzewacz do butelek oraz zestaw butelek Botanic otrzymują:

Dominika.D

Gugi.a

karolina213   

Klaudiamama

mamameg

milena0501   

moniczka7896

pannaXoanna

weronisia2019

wioleczek100   

WYRÓŻNIENIE –– zestaw butelek Botanic otrzymują:

adamos

aneczka006

beti98

JustaMama

kverve

ll!a

misiowa

patrycjaP

pauli89nek

pszczółka

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!

Pozdrawiamy serdecznie,

Redakcja LOVI

Hurra! super! Bardzo się cieszę  i dziękuję! Podgrzewacz napewno przyda się dla najmłodszej pociechy :D

gratulacje dla pozostałych mam :)

Karolina213 w końcu i nam dopisało szczęście ;)

Jupi!!! Ślicznie dziękuję! Bardzo się cieszę.Bardzo jestem ciekawa tego sprzętu.

Super. Gratuluje wszystkim. Udanego testowania.

Ale się cieszę!!!! Dziękuję bardzo!

Gratuluję pozostalym

Gratulacje, mam ten podgrzewarz i jest świetny! 

SUUUUPER ale super.Dziękuję..już się nie mogę doczekać.

Gratulacje mamusie....

Natalia teraz i my sie przekonamy...

Dziękuję ślicznie napewno bardzo się teraz przyda przy córeczce.

Mamameg i nam uda się przetestować to cudo.

Gratulacje dla wszystkich.

Super. Dziękuję za wyróżnienie. Gratuluję wszystkim wybranym mamom, a szczególnie tym co będą testować podgrzewacz, bo to cudo.

Bardoz dziękuję ❤️ 

Gratulacje mamusie ,podgrzewacz jest świetny mamy i cały czas z niego korzystam będziecie zadowolone :) 

Teraz są te świetne kubeczki może tym razem uda się przetestować :) powodzenia dla wszystkich 

Dziękuję za wyróżnienie i gratuluję pozostałym mamom ;) niech podgrzewacze i butelki i dobrze służą ;) 

Gratuluję dziewczyny wygranej. Sama mam taki podgrzewacz i uważam za rewelacyjny i do tego taki elegancki. 

Kontrolajakości dokładnie tak ;) bardzo funkcjonalny i elegancki

Bardzo się cieszę że będę mogła testować to cudo. Nie mogłam się zdecydować czy wybrać bialy czy szary, ale ostatecznie zdecydowałam się na ten pierwszy. Powiedzcie dziewczyny czy on nie żółknie pod wpływem ciepła? 

Mammeg wybrałam szary więc na temat białego się nie wypowiem. Z moim nic się takiego nie stało 

mamameg widze że ciebie nurtowało to samo pytanie...ja wybrałam dlatego szary bo myślałam że biły zmieni kolor

Ja też mam szary, także też niestety na temat białego jie pomogę ale pewnie jak już ma kolor zżółknąć to napewno dopiero po kilku albo kilkunastu latach 

Ja wybrałam szary.Od razu jak dotrze zawiozę szwagierce do użytku bo mały niestety od początku na mm a podgrzewacza nie ma.Z tego co czytałam opinię o nim to będziemy zadowolone.

Zestawy do wygrania w tym miesiącu też są megastyczne :)