Znieczulenie podczas porodu naturalnego

Ja zawsze jak przez chwilę siedzialam w miejscu to zaraz był kopniaczek :D najlepsze jest to, że jak byłam sama to kopała ino brzuch tylko falował, jak chciałam komuś pokazać albo nawet nagrać telefonem to nagle jakby czuła i przestawała :D

Fajnie ze takie monitory oddechu są, zawsze to człowiek może być spokojniejszy

A ja nigdy nie sprawdzam czy jest aktywny o tych samych porach, musiałabym sobie zapisać albo dokładnie się skupić nad tym, a na to czasu za bardzo nie ma bo moje ciężko mi na to  nie pozwala 

O to też prawda, ja często sprawdzałam czy maluch śpi i oddycha. A co do monitora to chyba miałam jakiegoś pecha.. najpierw miałam z angelcare z nianią i było ok, przy drugim dziecku babysense, który zakupiłam uzywany, i chyba był jakiś felerny  bo zalaczal się mimo, że dziecko spał i oddychało. Wyobraźcie sobie pierwszy pisk w łóżeczku, stres, z mężem wystartowaliśmy jak z procy, okropne doświadczenie. Siostra miała nowy z babysense i chwaliła. Podobno mogą również zakłócać działanie monitora np. Nawilżacz powietrza zbyt blisko łóżeczka, albo telefon komórkowy..  aczkolwiek myślę że to był chyba trefny egzemplarz.

Ja często tez sprawdzałam 

Ja mam nowy monitor oddechu przenośny snuza i jestem bardzo ciekawa jak będzie działać. Mam nadzieję że nie będzie fałszywych alarmów 

ja mialam babysense, do roku z nim sie nie rozstawalam. mozna bylo spac spokojnie :)

ja bardzo często sprawdzałam