Zmiana butelki

Czy jeśli macie butelkę ze smoczkiem np od 3 miesięcy do 6 miesięcy to potem wymieniacie tylko smoczek czy całą butelkę?

Polecam właśnie butelki lovi :slight_smile:
Ja od początku używałam dr browns, później próbowaliśmy tommee , avent … w końcu kupiłam butelkę lovi i jest genialna :slight_smile: przy pozostałych butelkach synek jadł mleczko 20-30 min , lało mu się bokiem i się męczył :slight_smile:
Butelka lovi nie dość że jest wygodna to posiada super smoczek, mały mleczko je teraz max 10 min

Polecam przede wszystkim butelki Lovi medical.

nam butelki Lovi towarzyszą od samego początku, karmiłam i piersią i butelką i nie było problemu z powrotem do piersi, są łatwe w utrzymaniu czystości, lekkie wygodne dla dziecka i mamy, smoczki sa dynamiczne ani nie sa za miekkie ani za twarde szczerze polecam. my uzywamy jak narazie butelki medical+

Dziękuje za opinie nie pomyślałam nawet o Lovi medical + ale chętnie spróbuje myśle że to będzie dobry zakup :wink:

Również polecam Lovi - smoczki są rewelacyjne, niektóre butelki są samosterylizujace więc rewelacja. Łatwe czyszczenie, wysoka jakość wykonania, małe i poręczne. Do tego odpowiednio wyprofilowane i z fajnym przedziałem wiekowym. Szczerze polecam.

Jeśli chodzi o butelki to przy synku miałam okazję używać Avent, chwilowo Tommee Tippee i Lovi. I najlepsza dla nas okazała się Lovi. Ze względów różnych, od kształtu smoczka, ktory najbardziej synkowi odpowiadał, po obrazki i miarkę, która się nie ściera, co najgorsze było przy butelce Avent. Teraz te butelki się ciut zmieniły, ale bardziej wizualnie, niż funkcjonalnie, więc również mam zamiar użyać butelek LOVI :slight_smile:

Ja mam butelkę Lovi i jestem bardzo zadowolona