Możecie polecic sprawdzone zestawy butelek na start? Miałam avent natural 2.0, ale ceny strasznie poszły w górę (jak ze wszystkim). najlepiej z serii natural albo antykolkowe :) dzięki!
Miałam dla synka tomme tippe i się sprawdziły , teraz dla drugiego w sumie ze względu na to ze miałam laktator lovi kupiłam tez zestaw butelek i tez się sprawdzaja , poszukaj na Allegro tam wychodzą najkorzystniej :)
Używałam butelek avent i lovi antykolkowe. Byłam bardzo z nich zadowolona a syn chętnie z nich pił. Napewno bardziej opłaca się kupić w zestawie niż pojedynczo. Najlepiej poszukać w wyszukiwarce bo może akurat będą w promocji w jakims sklepie czy aptece, a jak nie to na allegro.
No to oczywiście polecamy zestaw startowy LOVI. Bardzo fajne butelki antykolkowa. 2szt. Większe i 2 mniejsze. Zestaw smoczków i zawieszka do smoczka.
Przy pierwszym dziecku uzywałam głównie butelek aventu potem trafiłam na butelki lovi i przy nich zostałam;) miałam kilka kubeczków innych firm ale szczerze nabardziej sprawdzały sie canpola;)
teraz przy drugim dziecku po 10 latach ;) postawiliśmy na butelki lovi oraz nieco tańsze równie dobre canpola
jeśli chcesz kupić w zestawie polecam zestaw butelek lovi dostępne w wersji dl achłopców oraz dla dziewczynek ;)
https://www.ceneo.pl/128174574
https://www.ceneo.pl/128174376
podobny zestaw tyle że canpol podobnie jak w lovi wersja dla chłopców oraz dziewczynek:
https://www.ceneo.pl/124923775
https://www.ceneo.pl/124923779
zarówno jedne jak i drugie łatwe w utrzymaniu czystości butelki z lovi medical mają jednak bardziej czytelną skalę i sa wyprofilowane nieco inaczej niż canpola co ułatwia trzymanie butelki;)
Ja nie miałam okazji mieć tego zestawu na start z Lovi, ale na pewno jest warty polecenia. Mam inne butelki z Lovi, plastikowe, szklane i wszystkie super się sprawdziły. Są antykolkowe i dwójka dzieci super z nimi sobie radziła.
Ja akurat korzystalam z butelek Avent się słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat butelek LOVI także myślę że warto je przetestować
Trochę trudno mi doradzić bo córeczka późno zaczęła pić z butelek ale miałam pierwsza z Lovi później aventa, a teraz to już canpolbabies ale już nie antykolkowa
Zdecydowanie zestaw butelek z firmy Canpol albo Lovi lepszych zestawów butelek nie ma warto polować często są też na promocji :)
Ja nie miałam jedynie okazji sprawdzić szklanek butelek z lovi. Reszta butelek u nas się sprawdziła.
Właśnie Lovi ma bardzo fajne zestawy startowe cena Wydaje mi się że jak za taki komplet dość przystępna ogólnie czasy mamy ciężkie nic nie jest w stanie więc może warto po prostu pomyśleć o tym żeby taki komplet ktoś ci sprezentował często znajomi rodzina pytają przed porodem albo na początku jak już pojawi się maluszek co by się przydało zawsze można napomknąć właśnie o takim zestawie startowym fajnie bo są tam butelki i mniejsze i większe także taki komplet na troszkę posłuży
Ostatnio była do testowania te butelki LOVI zestaw startowy. Może na jakiś czas znowu będą więc warto śledzić forum ;)
Ja polecam butelki lovi i canpola. Ceny przystępne, łatwo dostępne, do tego niektóre mają śliczne wzory.
Ja również korzystałam z lovi.
Dzięki! W ogóle piękne wzory na butelkach są teraz. Az ciężko się zdecydowac się :)
Tak teraz te wzory są tak śliczne że najchętniej to chciałabym mieć je wszystkie
Jesli chodzi o butelki ze wzorami to canpol ma swietna grafike np. Paris ;) świetnie wyglada zwlaszcza z mlekiem czy napojem dla dziecka
Z lovi na czas swoateczny proponuje stardust;) rewelacja no i szklane sa dwa wzory z kokardka lub botanic ;) oba piekne ;) a sama butelka juz nie raz pisalam mimo oz szklana dla mnie nr jeden ;)
Miałam z canpola nawet tą serie :) piękne! Stardust tez mamy w domu <3 smoczki tez z tej serii :) butelki botanic skradły moje serce, wiec chyba się na nie zdecyduje
u mnie odpadają szklane butelki, zbyt często wylatują mi z rak ;)
jestem już pogodzona z faktem, ze tanio to już było ;)
Zamówiłam butelki botanic… kurczę jak przeszukalam neta to wyszły naprawdę w atrakcyjnej cenie :)
swoja droga…