Żele intymne

Ja nie używałam więc nie pomogę.

Ale poczytam opinie bo Kto tam wie co się kiedyś może przydać :)

Dokładnie każdy lubi co innego :) Ja też jestem za takimi bardziej naturalnymi, większość mnie uczula albo mam infekcję :/

Faktycznie tutaj trzeba testować i dostosowywać pod siebie i swoje preferencje. Ja np. bardzo nie lubię uczucia klejenia się i tego słodkiego posmaku, który jak dla mnie jest po prostu dla mnie mdły i sztuczny. Dlatego jak już to wybieram to bardzo naturalne i bezzapachowe :) 

Mi po porodzie na początku się przydały 

Ja jak miałam problemy i musiałam używać z probiotykami to Gyntima mam

Oj tak , po porodzie przydaje się;) 

justys a jaki używasz ?

Czyli widze,że to co jest w sklepie? Powiem Ci kochana,ze czasami warto jest poszukać dalej i kupić obie coś mniej rozrekalmowanego. My przetestowaliśmy praktycznie wszystko co bylo do kupienia w drogeriach jednak żele, które najbardizej polubiliśmy są aktualnie do zamówienia przez internet (chyba tylko przez internet bo stacjonarnie ich nie widziałam): Libi gel - może czytałaś ale żel naprawdę fajny, zwieksza ukrwienie okolic intymnych tak więc seks staje się przyjemniejszy 

Belover - żel z największym poślizgiem jaki miałam okazję testowac. Polecam szczególnie do seksu analnego.

Okey, zamówioen. Zaobaczymy jak będzie się spisywał w w praktyce :) 
Dzięki za wszelkie stugestie :)

O tak po porodzie się przydają 

Oj po porodzie najprzydatniejsza rzecz 🙈

Ale jak dla mnie i unimil i durex były w porządku ;) albo dobrze nawilżone prezerwatywy też się spoko sprawdzały 🫣 choć uczucie tej gumy niezbyt 

Bez gumci, lateksu większe przyjemniejsze doznania 😁🫣❤️

Myślę,ze będziesz zadowolona. Z pierwszego i z drugiego. Libi gel zamówiłam ponieważ dziewczyny bardzo polecały na forum. Oczywićsie byłam sceptycznie nastawiona ale teraz widze,że jest o czym pisać :) 

A ten libi gel rózni się czymś od durex intense? Bo durex intense w sumie równiez jest na poprawę odczuć intymnych.

Rózni się i to sporo Działaniem, wydajnościa i ceną. Libi gel jest o wiele wydajniejszy bo opakowanie jest większe, cenowo wychodzi podobnie ale wystarczy Ci na dłużej niż durex No i działanie również jst inne. Durex to naprzemienne działanie ciepła i zimna. Z kolei libi gel zwiększa odczucia poprzez zwiekszenie ukrwienia okolic intymnych. Osobiscie uczucia gorąca nie lubię poniewaz mnie piecze. Tak wiec jak dla mnie libi gel wygrywa tutaj i to zdecydowanie.