Ja nie używałam więc nie pomogę.
Ale poczytam opinie bo Kto tam wie co się kiedyś może przydać :)
Witaj na forum #teamLOVI!
Ja nie używałam więc nie pomogę.
Ale poczytam opinie bo Kto tam wie co się kiedyś może przydać :)
Dokładnie każdy lubi co innego :) Ja też jestem za takimi bardziej naturalnymi, większość mnie uczula albo mam infekcję :/
Faktycznie tutaj trzeba testować i dostosowywać pod siebie i swoje preferencje. Ja np. bardzo nie lubię uczucia klejenia się i tego słodkiego posmaku, który jak dla mnie jest po prostu dla mnie mdły i sztuczny. Dlatego jak już to wybieram to bardzo naturalne i bezzapachowe :)
Mi po porodzie na początku się przydały
Ja jak miałam problemy i musiałam używać z probiotykami to Gyntima mam
Oj tak , po porodzie przydaje się;)
justys a jaki używasz ?
Czyli widze,że to co jest w sklepie? Powiem Ci kochana,ze czasami warto jest poszukać dalej i kupić obie coś mniej rozrekalmowanego. My przetestowaliśmy praktycznie wszystko co bylo do kupienia w drogeriach jednak żele, które najbardizej polubiliśmy są aktualnie do zamówienia przez internet (chyba tylko przez internet bo stacjonarnie ich nie widziałam): Libi gel - może czytałaś ale żel naprawdę fajny, zwieksza ukrwienie okolic intymnych tak więc seks staje się przyjemniejszy
Belover - żel z największym poślizgiem jaki miałam okazję testowac. Polecam szczególnie do seksu analnego.
Okey, zamówioen. Zaobaczymy jak będzie się spisywał w w praktyce :)
Dzięki za wszelkie stugestie :)
O tak po porodzie się przydają
Oj po porodzie najprzydatniejsza rzecz 🙈
Ale jak dla mnie i unimil i durex były w porządku ;) albo dobrze nawilżone prezerwatywy też się spoko sprawdzały 🫣 choć uczucie tej gumy niezbyt
Bez gumci, lateksu większe przyjemniejsze doznania 😁🫣❤️
Myślę,ze będziesz zadowolona. Z pierwszego i z drugiego. Libi gel zamówiłam ponieważ dziewczyny bardzo polecały na forum. Oczywićsie byłam sceptycznie nastawiona ale teraz widze,że jest o czym pisać :)
A ten libi gel rózni się czymś od durex intense? Bo durex intense w sumie równiez jest na poprawę odczuć intymnych.
Rózni się i to sporo Działaniem, wydajnościa i ceną. Libi gel jest o wiele wydajniejszy bo opakowanie jest większe, cenowo wychodzi podobnie ale wystarczy Ci na dłużej niż durex No i działanie również jst inne. Durex to naprzemienne działanie ciepła i zimna. Z kolei libi gel zwiększa odczucia poprzez zwiekszenie ukrwienia okolic intymnych. Osobiscie uczucia gorąca nie lubię poniewaz mnie piecze. Tak wiec jak dla mnie libi gel wygrywa tutaj i to zdecydowanie.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.