Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te rozgrzewające zupełnie mi nie przypadły do gustu. Pieką.
Co polecicie?
Witaj na forum #teamLOVI!
Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te rozgrzewające zupełnie mi nie przypadły do gustu. Pieką.
Co polecicie?
Durex intens
Durex Intense Orgasmic, stymulujący żel intymny
Zrezygnowałam zupełnie z zelow intymnych po relacji Mamy Ginekolog. Wystarczy umyć się mała ilością zwykłego mydła. Żel intymny to wymysł i chwyt marketingowy. A juz wgole nie rozumiem zelow intymnych dla dzieci.
Ja w ogóle tego typu żeli nie używam, ale chętnie poczytam opinie dziewczyn, które próbowały takich wynalazków.Czy w ogóle warto próbować ?
A to zalezy czy wy o zelach nawilzajacych czy myjacych;)
Ja kiedys uzywalam mydla jednak przy czestych infekcjach przeszlam na Jelenia zazwyczaj kora debu chociaz maja jeszcze nawilżające i chyba dla alergikow , działaja kojaco i lagodzaco. Zele przeznaczone do higieny intima maja inne ph nizeli zwykle mydła dlatego lepiej ich uzywac.
A czy widac roznice? Warto sprobowac takiej zmiany aby sie przekonac.
My kiedyś mieliśmy taki rozgrzewajacy oj to zdecydowanie nie dla mnie. Dziwne uczucie palenia było potem. Także dla mnie korzyści nie było z niego w ogóle
Moim zdaniem problem może być właśnie w psychice. Może nastawiasz się zbytnio na orgazm i tak do niego dążysz,ze po prostu nie jesteś w stanie go osiagnąć? Tak właśnie bywa. Presja nie jest niczym dobrym i na pewno nie pomaga w seksie. Tak poza tym to propnuję:
ładną bieliznę
jakiś fajny nastrój
ewentualnie kup sobie coś podniecającego. Fajne są zele intymne, które poprawiają odczucia w łechtaczce. Ale nie piszę tutaj o durex o bo ten moim zdaniem jest kiepski, ale zdecydowanie lepszy jest libi gel
Ja kiedyś w aptece kupowałam żel na suchość w pochwie ale nie byl jakiś zwiekszajacy doznania tylko nawilżający.
Wydaje mi się ze by spotęgować doznania musi być nastrój,luz odprężenie ,
Nawet nie wiedziałam, że są rozgrzewające żele intymne :D
I prawdą jest to co piszą dziewczyny- nastrój to połowa sukcesu! Jak sie nie wkręcimy, lub myślimy o naczyniach w zlewie to żaden żel nie pomoże...
Nati kurcze mi ten rozgrzewajacy w ogóle nie podszedł, ale to każdy ma inne doznania :) dla mnie to była katastrofa
Żel chodzący poszukaj na allegro skoro rozgrzewający się nie sprawdził to może w drugą stronę
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->A libi gel to przypadkiem nie jest to samo co może durex intense?
Tak tu rekla.ujecie ten libi gel ze.moze i ja sie w niego zaopatrze...A jakieś skutki uboczne miałyście kiedykolwiek po takich żelach?
Gdzie można to kupić?
Tylko nie mogę zamówić przez internet. W rossmanie może być?
To ja polecam feminum, ale on nic nie zwiększa, tylko nawilża :)
Dziewczynki wczoraj rozglądałam się za tym libi gel w sklepie ale nie byłam w stanie go znaleźć. Czy kupię go stacjonarnie?
Raczej tylko internet allegro i apteka.
U mnie w ROssmannie jest ich pełno! Polecam tam zajrzeć albo do Natury, obstawiałam bym drogerie ;)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.