Żel intymny

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te rozgrzewające zupełnie mi nie przypadły do gustu. Pieką. 

Co polecicie? 

Durex intens 

Durex Intense Orgasmic, stymulujący żel intymny

Zrezygnowałam zupełnie z zelow intymnych po relacji Mamy Ginekolog. Wystarczy umyć się mała ilością zwykłego mydła. Żel intymny to wymysł i chwyt marketingowy. A juz wgole nie rozumiem zelow intymnych dla dzieci. 

Ja w ogóle tego typu żeli nie używam, ale chętnie poczytam opinie dziewczyn, które próbowały takich wynalazków.Czy w ogóle warto próbować ?

A to zalezy czy wy o zelach nawilzajacych czy myjacych;)

Ja kiedys uzywalam mydla jednak przy czestych infekcjach przeszlam na Jelenia zazwyczaj kora debu chociaz maja jeszcze nawilżające  i chyba dla alergikow , działaja  kojaco i lagodzaco. Zele przeznaczone do higieny intima maja inne ph nizeli zwykle mydła dlatego lepiej ich uzywac.

A czy widac roznice? Warto sprobowac takiej zmiany aby sie przekonac.

My kiedyś mieliśmy taki rozgrzewajacy oj to zdecydowanie nie dla mnie. Dziwne uczucie palenia było potem. Także dla mnie korzyści nie było z niego w ogóle 

Moim zdaniem problem może być właśnie w psychice. Może nastawiasz się zbytnio na orgazm i tak do niego dążysz,ze po prostu nie jesteś w stanie go osiagnąć? Tak właśnie bywa. Presja nie jest niczym dobrym i na pewno nie pomaga w seksie. Tak poza tym to propnuję: 
ładną bieliznę 
jakiś fajny nastrój 
ewentualnie kup sobie coś podniecającego. Fajne są zele intymne, które poprawiają odczucia w łechtaczce. Ale nie piszę tutaj o durex o bo ten moim zdaniem jest kiepski, ale zdecydowanie lepszy jest libi gel

Ja kiedyś w aptece kupowałam żel na suchość w pochwie ale nie byl jakiś zwiekszajacy doznania tylko nawilżający.

Wydaje mi się ze by spotęgować doznania musi być nastrój,luz odprężenie ,

Nawet nie wiedziałam, że są rozgrzewające żele intymne :D

I prawdą jest to co piszą dziewczyny- nastrój to połowa sukcesu! Jak sie nie wkręcimy, lub myślimy o naczyniach w zlewie to żaden żel nie pomoże...

Nati kurcze mi ten rozgrzewajacy w ogóle nie podszedł, ale to każdy ma inne doznania :) dla mnie to była katastrofa 

Żel chodzący poszukaj na allegro skoro rozgrzewający się nie sprawdził to może w drugą stronę 

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->A libi gel to przypadkiem nie jest to samo co może durex intense? 

Tak tu rekla.ujecie ten libi gel ze.moze i ja sie w niego zaopatrze...A jakieś skutki uboczne miałyście kiedykolwiek po takich żelach? 

Gdzie można to kupić?

Tylko nie mogę zamówić przez internet. W rossmanie może być?

To ja polecam feminum, ale on nic nie zwiększa, tylko nawilża :)

Dziewczynki wczoraj rozglądałam się za tym libi gel w sklepie ale nie byłam w stanie go znaleźć. Czy kupię go stacjonarnie?

Raczej tylko internet allegro i apteka.

U mnie w ROssmannie jest ich pełno! Polecam tam zajrzeć albo do Natury, obstawiałam bym drogerie ;)