Zbieg zastawki cewki tylnej

Witam

Czy któraś z mam przechodziła z dzieckiem przez zabieg zastawki cewki tylnej? Mój syn ma 3 miesiące i właśnie w poniedziałek mamy iść na taki zabieg? Na co się przygotować i ile mniej więcej czasu spędziliście w szpitalu? 

Ojejku trzymam kciuki by wszystko było super ! . Nie przechodziłam tego niestety 

Mam dziewczynki i nie mieliśmy z tym styczności nigdzie w rodzinie na szczęście. Ale życzę dużo dużo zdrówka  :) 3mam kciuki żeby wszystko poszło dobrze :*

Ojej ja mam córkę więc nie wiem co to nawet. Ale 3maj się kochana z synkiem. Bądźcie dzielni, nie stresuj się na zapas, na pewno będzie wszystko dobrze. Dużo zdrówka i dawaj znać co u Was ❤️

Nie mogę pomóc ale życzę dużo zdrówka:* 

Ja również nie pomogę ale powodzenia życzę z całego serca 

Koleżanki syn miał w zeszłym roku miał chyba pół roczku jakoś usypiali go i cytoskopowo mu to nacinali. Oni leżeli coś ponad tydzien bo musieli brać antybiotyk ale nie znam idealnie wszystkich szczegółów. Na pewno jeżeli będą go usypiać najpierw spotka się z tobą anestezjolog więc zapisz sobie najlepiej na kartce o co chcesz go zapytać bo w trakcie rozmowy możesz zapomnieć. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło ok 

Ja też nie pomogę mimo, że mam synka. Życzę Wam dużo zdrówka i wszystkiego dobrego kochani, oby wszytsko poszło jak najlepiej i żebyście jak najszybciej wrócili do domku :)

Dużo zdrówka !

Florentyna jeśli będziesz może na forum to daj znać jak to przeszliście 

Na czym polega taki zabieg i czemu się go wykonuje ?

Mam synka w podobnym wieku. W tym tygodniu kończy 3 miesiące. Mam nadzieję, że zabieg przeszedł pomyślnie i mały czuje się dobrze.