Drogie mamy, na co zwracacie uwagę wybierając butelkę dla maluszka? Czy badania potwierdzające obietnice producenta są dla Was ważne?
Jako odpowiedzialna marka prowadzimy rzetelne badania, a nasze działania opieramy na faktach, nie na obietnicach. Dzięki temu możemy dostarczać innowacyjne i bezpieczne produkty 
W 94,4% karmień butelką LOVI Mammafeel wystąpiła prawidłowa praca warg w trakcie karmienia (na 71 sesji karmienia).
Dlaczego to takie ważne?
- Zmniejsza ryzyko kolki
- Zmniejsza trudności ze ssaniem piersi
- Wspiera prawidłową koordynację ssania, oddychania i połykania
- Pozwala na prawidłowe oddychanie torem nosowym
- Umożliwia poprawną pracę warg i języka podczas ssania
Odwiedź naszą stronę, żeby poznać inne wyniki naszych badań 
https://lovi.pl/badania-butelki-mammafeel
Butelka LOVI Mammafeel została poddana badaniu biomechaniki ssania w grupie 102 noworodków i niemowląt w wieku 0-12 miesięcy, karmionych butelką LOVI Mammafeel w odniesieniu do karmienia naturalnego lub butelką wykorzystywaną przez rodzica przeprowadzonego przez neurologopedę Magdalenę Mazur w Poznaniu, Polska, 2023 r.
2 polubienia
Ogólnie uwielbiam tą butelkę i polecam ją wszystkim mamom. Faktycznie moje dziecko miało problem z wywinięciem górnej wargi i tak jest do tej pory ale przy tej butelce szło mu dużo lepiej
2 polubienia
Ja tez polecam ją moim znajomym jak i mamom na grupie gdzie sa mamy maluszkow z pazdziernika. Z reszta nie ja jedna - kroluja w poleceniach dwie marki
kobiety kp bardzo chwala tą butelkę, ze nie zaburza ich karmienia piersia.
Ja jestem wierna Lovi od 5 lat, przy pierwszym dziecku co prawda nie bylo mnie tutaj na forum, ale byla moja siostra. To od niej dostalam smoczki oraz pierwsza butelke. I tak juz zostalo, syn zaakceptowal wiec nie chcialam zmieniac, kombinowac, bo po co ?
Przy drugiej ciazy trafilam juz tutaj i poznalam mammafeel i jestem nia zauroczona. Wiec kierowalam sie wczesniwjszymi obserwacjami co do Waszej marki,ktore byly tylko na plus
2 polubienia
U nas sprawdza się świetnie maluszek dobrze ssie, nie ma kolek, a przejście między piersią a butelką jest bezproblemowe. Jestem naprawdę zadowolona i polecam ją znajomym mamom
2 polubienia
U nas córka też ma problem z górną wargą i faktycznie na tej butelce lepiej jakoś jej idzie
3 polubienia
U nas ta butelka super się sprawdziła synek nie krztusi się, a kolki praktycznie zniknęły
1 polubienie
Dla mnie takie badania są bardzo ważne, bo chce dla mojego dziecka jak najlepiej, czyli najlepszych produktów które pomogą mi w jego wychowaniu. Już nie mogę się doczekać aż maluszek się urodzi i będziemy mogli testować te butelki.
To świetnie, że jako marka stawiacie na badania i fakty. Dla wielu mam potwierdzone działanie to klucz przy wyborze butelki – szczególnie jeśli chodzi o wsparcie naturalnych odruchów ssania i zmniejszenie ryzyka kolki. Takie dane budują zaufanie i realnie pomagają w świadomym wyborze.
Rownie polecam ją wszystkim, a oni polecają dalej😀
To prawda, badania są bardzo ważne przy wyborze butelek, czy smoczków
Bardzo się cieszymy i dziękujemy! 
Ale nam miło!
Dziękujemy za polecenie 
Wspaniale, że tak dobrze się u Was sprawdza! 
1 polubienie
Cieszymy się, że nasza butelka Mammafeel zdała egzamin 
1 polubienie
Często widzę że te butelki są polecane. Bardzo chciałabym ją przetestować. Trzeba będzie się w końcu zaopatrzyć w tą butelkę
A w jakim wieku dzieciątko? Możliwe, że będę mogła jednej odstąpić 

Jeśli jesteś zainteresowana, to mogę ci odstąpić tej o pojemności 150 ml, musiałabyś sobie wtedy tylko dokupić do niej smoczek, bo jest w niej mini (0+)