Myślę, że skoro jesteście w szpitalu a coś będzie potrzebne i możliwe do podania to Wam powiedzą. A tak to może spróbuj masować jej dziąsełka szczoteczką labo palcem. A jak długo zostajecie na badaniach?
3mies na poczatek. Ale my raz w tyg jestesmy w szpitalu
ja bym zapytała lekarza może wiedza coś na ten temat. No kurcze jak dziecko ma gorączkę to trzeba coś podać powinni Ci dać takie informacje.
Ja wlasnie sie boje ze zlapie nas goraczka np w nocy i noe bede miala jak ulzyc malej
musisz się dowiedzieć kurcze są lekarzami i powinni przewidzieć wszelkie sytuacje i rozeznać się w interakcji z innymi lekami. Bo jak dziecko skoczy temperatura do 40 stopni to przecież naturalnie obniżać nie będziesz
Jezyk angielski moj kuleje, ale powiedzieli mi ze dadza mi jakies leki
To ewentualnie pisz z nimi przez gogle tłumacza. Zawsze to jakieś rozwiązanie.
Pobralam niedawno tlumacza na tableta. Moj narzeczony to deska ratunku bozna jezyki
Kochana, to koniecznie wszędzie z nim. Dobrze, że z nim tam jesteś.
Nie da rady wszedzie, poniewaz on zaczal prace ; (
Uuuu, to szoda z jednej strony. Z drugiej to fajnie, że ma tam pracę.
kwestia czasu i też się nauczysz coś poczatki w obcym kraju są ciężkie ale taki obcy kraj mimo wszystko lepiej zadba o nas niż nasz własny…
Roxi masz racje, a co do jezyka to ja tam znam podstawy angl i dobrze sie nawet dogaduje ale polowa ludzi w kopenhadze nie zna angl
xaniab, zaletą jest to, że z drugą połową ludzi się dogadasz- to taki optymistyczny akcent
Masz rację. Niedługo zaczynam nauke duńskiego;)