Aaaa no widzisz to nie doczytałam regulaminu ![]()
![]()
Nie udalo sie;)
Chyba z forum nikt ![]()
Szkoda ale dziewczyny nie ma tego złego za niedługo pewnoe znów będzie jakiś konkurs z lovi albo innych firm
nie ma co się martwić
ja co wejdę na insta to wyswietla mi się konkurs za konkursem
kiedy znaleźć czas żeby wziąść tam udział
Ciekawe bo ja znowu tak dużo tych konkursów nie widuje. Pewnie IG podpowiada jak się raz wejdzie ![]()
Niedlugo dzien mamy napewno bedzke jakiś konkurs
kiedys nawet tu na forum był konkurs na dzień mamy ![]()
a wielkanocne też beda?
Nie kojarze zeby takie były ale kto wie ![]()
Dokładnie ja kiedyś wiecej miałam czas więc brałam udział w konkursach , dziś od czasu do czasu wezmę udział ale konkursy pojawiają mi się non stop przez to ale fajnie bo jak coś fajnego zobaczę to warto poświęcić tych kilka minut , a nóż się uda ![]()
@ewelkar899_wp.pl dokładnie także nie ma co się smucić że w jednym się nie udało ![]()
No ale wygrywałaś coś ? Udawało się ?
Ja też tych konkursów tyle widzę na instagramie czy Facebook ale teraz przy tych komentarzach z chatu ciężko się wybić ![]()
Tez zauwazylam, ze czasem ktos sobie pomaga czatem gpt bo to widac gdyby cos
autentycznosc na 1 miejscu. Ogolnie malo tutaj mnie troche ale wrocilam i zagladam czesto mimo, ze nie zawsze duzo pisze ale tutaj uzyskuje i uzyskiwalam najwieksza pomoc od dziewczyn na zadnych innych grupach dla mam tak nie ma ![]()
Czas to jedno na te konkursy ale jeszcze trzeba mieć głowę pełną pomysłów ![]()
I czas
Ja jakoś nie mam czasu by tworzyć takie wpisy. Raz wzięłam udział w konkursie lovi na fb ale było tyle osób i oczywiście nie wygrałam ![]()
Ciężko żeby się udało jak jest tak dużo chętnych ![]()
Ale zawsze warto próbować, bo może jak raz się uda ![]()
Ja też nie mam czasu i pomysłów na te konkursy nawet ![]()
No tak co jakiś czas coś wpada ![]()
w tych konkurach to mam wrażenie ze albo influ wygrywają albo przyjaciółki, bo wiadomo darmowa reklama
Nie zawsze . Można wygrać ale jest duża konkurencja ![]()
Oczywiście że tak, jak brałam udział to raz w miesiącu gdzieś się udało zawsze
serio , teraz mam mniej czasu i wolę ten czas poświęcić dzieciakom ,ale raz na jakiś czas biorę udział w konkursach na insta:smiling_face_with_three_hearts:
@Molly tak niekiedy tak jest że influeserki są wybierane bo ich produkty mogą być wtedy rozlekramowane .i dodatkowo zdobywają sporo nowych obserwacji z konkursu.
Dokładnie! Sztuczna inteligencja może na swój sposób pomagać, ale to doświadczenie między mamami jest kluczowe. Macierzyństwo zweryfikowało wszystko
🩷