Zasady obowiązujące na forum

Aaaa no widzisz to nie doczytałam regulaminu :face_with_peeking_eye::grin:

1 polubienie

Nie udalo sie;)

Chyba z forum nikt :frowning:

Szkoda ale dziewczyny nie ma tego złego za niedługo pewnoe znów będzie jakiś konkurs z lovi albo innych firm :smiling_face_with_three_hearts: nie ma co się martwić :blush: ja co wejdę na insta to wyswietla mi się konkurs za konkursem :see_no_evil: kiedy znaleźć czas żeby wziąść tam udział

3 polubienia

Ciekawe bo ja znowu tak dużo tych konkursów nie widuje. Pewnie IG podpowiada jak się raz wejdzie :wink:

1 polubienie

Niedlugo dzien mamy napewno bedzke jakiś konkurs :wink: kiedys nawet tu na forum był konkurs na dzień mamy :wink:

2 polubienia

a wielkanocne też beda?

Nie kojarze zeby takie były ale kto wie :wink:

1 polubienie

Dokładnie ja kiedyś wiecej miałam czas więc brałam udział w konkursach , dziś od czasu do czasu wezmę udział ale konkursy pojawiają mi się non stop przez to ale fajnie bo jak coś fajnego zobaczę to warto poświęcić tych kilka minut , a nóż się uda :blush:
@ewelkar899_wp.pl dokładnie także nie ma co się smucić że w jednym się nie udało :blush:

2 polubienia

No ale wygrywałaś coś ? Udawało się ?

Ja też tych konkursów tyle widzę na instagramie czy Facebook ale teraz przy tych komentarzach z chatu ciężko się wybić :smiling_face:

Tez zauwazylam, ze czasem ktos sobie pomaga czatem gpt bo to widac gdyby cos :slight_smile: autentycznosc na 1 miejscu. Ogolnie malo tutaj mnie troche ale wrocilam i zagladam czesto mimo, ze nie zawsze duzo pisze ale tutaj uzyskuje i uzyskiwalam najwieksza pomoc od dziewczyn na zadnych innych grupach dla mam tak nie ma :wink:

2 polubienia

Czas to jedno na te konkursy ale jeszcze trzeba mieć głowę pełną pomysłów :grin:

1 polubienie

I czas :face_with_peeking_eye: Ja jakoś nie mam czasu by tworzyć takie wpisy. Raz wzięłam udział w konkursie lovi na fb ale było tyle osób i oczywiście nie wygrałam :smiling_face:

Ciężko żeby się udało jak jest tak dużo chętnych :wink:
Ale zawsze warto próbować, bo może jak raz się uda :star_struck:
Ja też nie mam czasu i pomysłów na te konkursy nawet :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

No tak co jakiś czas coś wpada :slight_smile:

w tych konkurach to mam wrażenie ze albo influ wygrywają albo przyjaciółki, bo wiadomo darmowa reklama

1 polubienie

Nie zawsze . Można wygrać ale jest duża konkurencja :smiling_face:

2 polubienia

Oczywiście że tak, jak brałam udział to raz w miesiącu gdzieś się udało zawsze :blush: serio , teraz mam mniej czasu i wolę ten czas poświęcić dzieciakom ,ale raz na jakiś czas biorę udział w konkursach na insta​:smiling_face_with_three_hearts:
@Molly tak niekiedy tak jest że influeserki są wybierane bo ich produkty mogą być wtedy rozlekramowane .i dodatkowo zdobywają sporo nowych obserwacji z konkursu.

2 polubienia

Dokładnie! Sztuczna inteligencja może na swój sposób pomagać, ale to doświadczenie między mamami jest kluczowe. Macierzyństwo zweryfikowało wszystko :face_with_hand_over_mouth:🩷

1 polubienie