Zawsze można założyć nowe konto jak komuś nazwa nicka juz nie pasuje. Wydaje mi się że to byłoby zbyt pracochłonne dla redakcji gdyby byla możliwość zmiany nicka, bo jednak redakcja sprawdza kto jest pomocny w danym miesiącu więc taka zmiana wprowadziłaby sporo zamieszania
Nick to tylko nazwa, a konto to konto, wydaje mi się że założenie drugiego i działanie po nim może bardziej komplikować
Tylko redakcja ocenia wpisy raczej po nicku, więc jeśli ktoś nie chciałby już używać swojego nicku to chyba najlepiej byłoby założyć nowe w nowym miesiącu z nowym nickiem a starego już nie używać
Tak też tak myślę , dla tego też brak tej możliwości . Tak jak my siebie kojarzymy oni też nas jakoś widzą i rozpoznają ![]()
Nie jestem przekonana czy po nicku. Raczej po rodzaju wpisów ich jakości , więc raczej jakieś statystki sprawdzają. Ale może się mylę
Wydaje mi się właśnie że nazwy się nie da
Tak masz rację nie da się ![]()
też tak myślę , najlepiej byłoby nowe wtedy założyć jak się chce inną nazwę . @Mama.urwisa no też właśnie to sprawdzałam i nie da się , bo ja chciałam zrobić nazwę z dużej literki i nie da się ![]()
Samemu nie możemy ale trzeba by było zapytać administratora tego forum czy można i w jakim stopniu można
No trudno nie pozostaje nam nic innego jak zostać przy tym co mamy ![]()
Dokładnie , ja już się przyzwyczaiłam do mojej nazwy z małej literki ![]()
![]()
A ja nawet nie zwróciłam na to uwagi , ja patrzę na miniaturki przeważnie ![]()
Ja w sumie też, ale moja nazwa mnie denerwowała dlatego widziałam swoją ![]()
![]()
Jahhahaha ja tak samo ![]()
Haha ja tak samo😄 patrzę na zdjęcia przypisane do profilu .