Zapytanie

Jestem po wizycie u ginegologa. Wszystko ok. Żadnych torbieli, mięśniaków nie posiadam. 

Problemy związane ze stresem (a miałam dość duży stres). A plamienie było związane z owulacja. 

Dostałam tabletki na przyspieszenie miesiączki- orgametril- przez 5 dni po jednej tabletce. 

Ten cykl będę miała przyspieszony tabletkami, kolejne cykle już będą normalne. Ma wszystko wrócić do normy. 

Badania z krwi mam jeszcze zrobić bo jak planuję ciążę to lepiej zbadać się- prolaktyna, morfologia i tsh. 

Kolejne cykle- możemy starać się o potomka. 

Asia super że wszystko jest w porządku, jak sobie zrobisz badanie z krwi to tez bedziesz spokojniejsza. Powodzenia przy staraniach lecz pamiętaj, że stres nie wpływa z korzyścią na zajście w ciążę :) 

Fajnie że dałaś znać i wszystko jest dobrze. Trzymam kciuki żeby się wam udało zajść szczęśliwie w ciążę

Dobrze, że jest wszystko w porządku;) Teraz możesz być spokojniejsza :D życzę powodzenia w staraniu się o dziecko :*

Super , ze wszytsko jest dobrze, to najważniejsze. Trzymam mocno kciuki żeby się udało.  U mnie przy pierwszej ciąży test wyszedł pozytywny w 1dzien spodziewanej, w drugiej (straconej) tak samo, a teraz wyszedł mi pozytywny 4dni przed spodziewana miesiączka. Jednak każdy test potwierdzałam beta 

Fajnie, że dałaś znać co i jak, powodzenia w staraniu się o Dzidziusia ;)

koniecznie wróc do nas jak tylko bedziesz miała ochotę :)

Super naprawdę życzę ci powodzenia i trzymam kciuki

Asia to super że się wszystko wyjaśniło. To powodzenia w staraniach.