Zaproszenia na chrzest

To u nas było za 270 zł obiad, ciasto, kawa, herbata, soki i kolacja plus zimne zakąski :blush:

Ale super pomysł :heart_eyes::heart_eyes: ja strasznie lubię jak są takie personalizacje i wesela stricte związane z młodymi :heart_eyes:

Tak mi się spodobały te zaproszenia jak je zobaczyłam że od razu stwierdziłam że zrobię w ten deseń wesele. Bo one takie oryginalne są

1 polubienie

Bardzo oryginalny pomysł :face_holding_back_tears: byłam na takim weselu co motywem przewodnim były Włochy i też super to wyglądało :face_holding_back_tears: dekoracje z owoców przeciętych na stołach :heart_eyes:

Wow świetne, naprawdę pierwszy raz widzę taki pomysł . Oryginalnie super . Chciałbym być na takim weselu .

1 polubienie

U nas sala chciała ok 400 złotych za serwis przy torcie który sama bym przyniosła, a tort od nich kosztował 500, więc wolałam wziąć od nich, bo jakbym miała zapłacić za tort + serwis to wyszło by mi ok 1000 :rofl:

O matko zaszaleli jakbym miała taką możliwość też być wzięła od sali ale niestety nie można

Nieźle! :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: Teraz z tymi dodatkowymi opłatami za serwis tortu z zewnątrz, korkowego itd to głowa mała ile to dodatkowo wychodzi do dopłaty :face_with_peeking_eye::woman_shrugging:t2:

1 polubienie

Okurde ale się wycwanili

Najlepiej zwykłe, takie się najbardziej sprawdzają a na podziękowania moze Pani zamowic krowki z imieniem swojego dziecka i datą .

To ja jak robiłam wesele to trafiłam bandanna menadżerkę i było się z nią dogadać na wszystko

No to się zawsze sprawdzi

Też jestem fanką jadalnych podziękowań :sweat_smile: niż jakiś dupereli ale jak to kto lubi 🩷

Ja też właśnie :smiley: bo tak to się albo wyrzuca albo gdzieś leży jakiś czas i potem i tak ląduje w koszu

1 polubienie

Na jakie się ostatecznie zdecydowałaś? Handmade ze zdjęciem czy jednak zwykłe?