Zakwasy po ćwiczeniach na siłowni

Dieta i ruch czyni cuda dziewczyny 😄

Dokładnie przy dzieciach / dziecku leci bardzo szybko. U mnie 3 msc po porodzie miałam -5kg od Wagi z przed ciąży ;) Ale ja się bardzo dużo ruszma, ciezko mi usiedziec w miejscu ;) 

Mamuśka to nic tylko radzić dzieci w twoim przypadku bo to lepsze niż dieta :D

Tak przy dzieciach jest co robić to już siłowni nie potrzeba 

Mając dzieci to nie ma kiedy posiedzieć bo zawsze jest co robić. Jak nie w domy to na spacer trzeba iść i pobiegać z małym za piłka;) nawet teraz gramy to nie jest tak zimno ;) 

Ja chciałam kupić orbitreka ale nie wiem czy miałabym siłę i chęć na nim ćwiczyć. Wolę porozciągać się co jakiś czas. 

Czekamy do wiosny i lata bo tak jak mówisz tego ruchu będzie więcej ruch na świeżym powietrzu gry zabawy więcej aktywności przede wszystkim. 

Tej na wiosny to już chyba każdy wyczekuje :) tych spacerów takich bez kurtek i śniegu :D

No ta zima w tym roku trochę ponura jest , brakuje tego słońca i samopoczucie lepsze jak dni ładniejsze i dłuższe ;)

o wiele bardziej lubię mróz i słońce niż takie deszczowe pochmurne dni..

No i mniej ubierania.. kurtka, buty i można iść;)

Ostatnie dni już takie ciepłe było i oby tak już zostało. W końcu można zrezygnować ze śpiworka w wózku i zmienić kurtkę i czapkę na lżejszą 

Oj też mnie już cieszy to słońce, ja ostatnio sporo chorowałam więc liczę że to już koniec i teraz będę mogła cieszyć się wiosną

U nas jak tak ciepło to dziecko nie chce wracać do domu i zawsze jest płacz. Cieszę się, że już coraz więcej tego ciepełka. 

Ja kurteczke juz zakladam lzejsza bo ostatnio u nas cieplo z czapka podobnie ;) ale jeszcze temperature kontrolujemy;) zeby nie przedobrzyc;)

My też już od jakiegoś czasu zakładamy kurteczkę letnią i lżejszą czapeczkę, bo już ładnie przygrzewa słoneczko :) 

My dzisiaj prawie pół dnia spędziłyśmy na zewnątrz :)

Z rana jeszcze była troszeczkę grubsza kurteczka i czapeczka, a po południu to już bezrękawnik i opaska.  Niech już to słoneczko zostanie na dłużej :)

u nas troche zawiewa ale też sie zastanawiam nad zakupem bezrękawnika;)

Ja narazie nie zakładam synowi bezrękawnika bo wydaje mi się, że może być jemu zimno 

W roznych regionach rozna pogoda i naprawde czasaki patzrac na mape pogodowa te stopnie znacznie sie róznia od siebie miedzy wojewodztwami u nas ostatnio byly ze w dni cieplejsze i tez roznie ludzie chodzili ubrani ale przy maluchach lepiej uwazac ale zarazem tez nie przepacac;)

Ja nie lubię tego przejścia z zimy na wiosnę jeśli chodzi o ubieranie :) Rano zimno , po południu ciepło. Ubieram na cebulkę ,ale te skoki z letniej kurtki na zimową i z powrotem :) Rano ubiorę zimową ,bo zimno ,a potem pójdą po południu na spacer z przedszkola i dziecko się może przegrzać..