zapomniałam dodać że rękawiczki na sznurku są niezłe, mamy już drugą parę
Ja w Pepco chyba tylko jedne body kupiłam bo nigdy nie mogę nic fajnego trafić a jak już jest to nie ma rozmiaru. Dla chłopców szczerze to mało co mi się ostatnio tam rzeczy podobają za to jeśli chodzi o dziewczynki to będąc w grudniu aż mi za różowo było, tyle tych ciuszków różowych. Mało było takich ,unisex" czy po prostu w zwykłej tonacji. Więc odpuściłam sobie chwilowo ten sklep.
Ogólnie to ciuszków fajnych dla dziewczynek jest dużo więcej niż dla chłopców. Im trudno coś fajnego, eleganckiego i dobrego jakościowo kupić. I dotyczy to w sumie każdej sieciówki. W pepco niestety jakość mnie powala. Body o zawyżonej rozmiarówce (niby 74, a jak 68 z innych marek), strasznie mechacący się materiał. Niby 100% bawełna, a aż dziwnie szybko schnie. Po kilku ubrankach przestałam szukać tam czegokolwiek, mamie też powiedziałam, że nie warto.
Też mówiłam mamie żeby tam ubrań dla dziecka nie kupowała. Wolę żeby kupiła zamiast 3 par bodow jedne e pożarne. Zamiast 7czy 15 zl w pepcko wolę jedne białe ze smyka , Tesco czy innej firmy .
ja uwielbiam Pepco zawsze coś fajnego i nie drogiego znajdę, dziecko i tak szybko wyrasta wiec nie wydaję się dużo pieniędzy ale fakt dla chłopca czasami trzeba się naszukać
Ludzie się rzucają na ciuszki z Lidla jak sępy (dosłownie - kobieta wjechała we mnie wózkiem jak byłam w 8 miesiącu ciąży bo tak biegła na kosze a co najśmieszniejsze ja poszłam tylko po normalne zakupy a nie bić się o te ubranka) a w pepco są tańsze i można znaleźć dobre jakościowo ubranka - bardzo często odwiedzam pepco i textil
Ja kupuje w pepko tylko bluzeczki i to dopiero tetaz gdy coreczka jest starsza. Wczesniej bardzo pasowaly mi u ranka z tesco nawet po wielu praniach byly jak nowe. Czasem tez zdarzy mi sie kupic cos przez internet. Mam jednego sprawdzonego sprzedawce na allegro i tam kupuje leginsiki dla coreczki. Pozatym sporo ubranek dostaje od znajomych. Teraz kupilam w pepko dla synka dwa pajacyki bo byly w przystepnej cenie i wydawaly sie dobre jakosciowo. Zobacxymy jak maluszek sie urodzi czy sie sprawdza.
Ja pepco uwielbiam, kupuje tam dla siebie i dla dzieci, mąż nie przepada, mówi,ze słaba jakość jak dla niego. Jeśli chodzi o jakość to faktycznie jest czasami kiepsko, ale trzeba patrzeć, szukać patrzeć na skład,
Ja sobie na lato kupiłam tą sukieneczkę w kwiatki - uważam że jest wspaniała, kupiłam ją jak byłam w ciąży w 8 miesiąc i miałam spory brzuch, wzięlam dwa rozmiary większe, wyglądałam fajnie i jakościowo jest ok jak za 40zł a i teraz kiedy nie mam brzucha jest ok.
Jakiś czas temu kupiłam sobie kilka bluzek takich na grubych ramiączkach, zielona, czarna, beżowa po 9,90zł, uważam że są super
spodenki za 9,90zł też są fajne i taniej raczej bym nie znalazła
Jeśli chodzi o ubranka dla dziecka to tęż jest ok
Mandarynka ja tez skusilam sie na takie spodenki pepko bo byly tanie…niestety po 2 praniach puscily szwy na boku i je wyrzucilam.Kiedys kupilam leginsiki dla coreczki i po jednym praniu byly do wyrzucenia. Dodam ze obie rzeczy byly prane na delikatnym programie w 30 lub 40 stopniach. Za to moj maz kupil tam na wyprzedarzy spodnie ala jens za 30zl i jest mega zadowolony.To chyba zalerzy od partii ubran. Chodz tak jak pisalam wczesniej z bluzeczek dla coreczki jestem zadowolpis,staram sie wybietac takie lepsze jakosciowo. A sukieneczka bardzo fajna. Mi na lato udalo sie kupic w h&m na wyprzedazy po 30zl dobre jakosciowo dlatego trzeba patrzec gdzie przeceny i zawsze mozna znalesc cos fajnego. Nawet w pepko.
Ja mam połowę spodni z pepco dla malucha i jakościowo są w porządku - nawet po wielokrotnych praniach nic się z nimi nie dzieje
Bealia w pepco trzeba trafić, ja pamiętam, zę kupiłam synkowi kapelusik i puściły szwy jeszcze przed pranie, co najlepsze w miejscu które nie dotyka ciała…na obrzeżach, no masakra, ale niektóre rzeczy trzymają się dobrze
Ciekawe ile wytrzymają moje spodenki te bluzeczki na grube ramiączka, które mam w 3ech kolorach już prałam wieeeele razy, bo często synek mu ulewał, wiec co chwila była brudna, wrzucałam je normalnie na wirowanie na 1000 obrotów i póki co są w idealnym stanie a kosztowały 9,90zł, jeszcze chyba są
więc tam są różne rzeczy
Zgadzam sie z toba w pepkotrzeba trafic i nie powiem mi tez nieraz sie to udaje. Tylko teraz oprucz ceny sugeruje sie jakoscia materialu.
Śliczne te Twoje ciuszki
Ja w sobotę też mojej pokupiłam parę na wiosnę ciuszków. Tam na jakość trzeba trafić. Czasami ciuchy służą długo i się nie niszczą, a niekiedy po jednym praniu biel bluzki jest już nie biała.
Jedynie nie jestem nigdy zadowolona z dresów z pepco, od razu się mechacą.
Mnie gdzieś nie przekonuje pepko mam kilka ubrań dla synka i większość nie nadaje się po praniu do noszenia być może tak trafiłam ale szkoda mi pieniędzy na cos co zaraz wyrzucę.
Ja dziś poszłam do pepco, chciałam zakupić córce tiulową spódniczkę z gazetki, niestety rozeszły się jak świeże bułeczki.
Dziś zauważyłam w pepco, że mają w sprzedaży pieluszki tetrowe z nadrukiem? Któraś ma i może się wypowiedzieć?
mam i fajnie się sprawdzają właśni planuję dokupić następne
Marta dzięki za wypowiedź , to sobie kupię
Dziewczyny, nie wiecie czy w pepco mają kurteczki wiosenne w rozmiarze 74-80 na dziewczynkę?
Agnieszka miałam zapytać o to samo czyli pieluszki tetrowe bo zamierzam kupić i się zastanawiałam nad ich wyglądem po praniu.