Zakupy w Kik

Kochane mamy co sądzicie o tym sklepie? Kupowałyście ubranka w tym sklepie dla swoich dzieci? I jak jakościowo sprawdzają się ubranka. Ostatnio natknęłam się na gazetkę tego sklepu i cenowo ubranka nie są drogie.

Kupiłam tam dżinsy dla mojej córki.Jestem z nich zadowolona.I nawet dużo fajnych spodni było w tym sklepie co mnie zaskoczyło.Już niedługo będzie ten sklep w moim mieście ,więc coś więcej będę mogła kupić i sprawdzić.

Bylam ostatnio i zrobilam zakupy sliczny kaplecik dla mlodszego synka dla starszaka bluzke ze strazakiem samem i dzinsy zobaczymy jak sie sprawdza jakosciowo.

Ja w Kik kupiłam rok temu dla siebie koszulkę i krótkie spodenki. Uważam, że jakość jest dobra jak na taką cenę i koszulkę noszę już rok i piorę systematycznie a spodenki jak wiadomo cały sezon i nic się nie działo. Nie wiem jak to jest z ubraniami dla dzieci bo nie kupowałam . :slight_smile:

Też kupuję w KIK, ale czasem trafię na jakiegoś bubla. Ostatnio kupiłam torebkę i cała się poujmowała w środku. Nadawała się tylko do kosza, ale nie ma tego złego, bo już zamówiłam sobie inną, bawełnianą z nadrukiem ze Sklepu Internetowego Allbag, jest naprawdę świetna. Teraz kupię sobie jutową w tym samym sklepie. A co do KIK, to tak jak mówię, zależy na co się trafi.

W każdym sklepie można trafić na bubel. Nawet w sklepach z górnej półki cenowej. Nie ma znaczenia, więc to że czasami nie uda się dokonać dobrego zakupu jest dla mnie zrozumiała. :slight_smile: Gorzej jeśli w sklepie uda się kupić coś dobrego a zazwyczaj jest to bubel w przeciwnym wypadku jest ok. :slight_smile:

Ja jak wchodzę do Kika to czuję taki charakterystyczny zapach dla chińskich, słabej jakości produktów. Nie wiem jak z ubraniami, bo nie przeglądałam zbytnio, ale pozostałe rzeczy nie wyglądają na solidne.

W KiKu kupiłam kilka rzeczy. Jak na taką cenę to ok, nic się z ubraniami nie podziało po praniu, kolory nie wyblakły. Ale nie ukrywam, że dla maluszka wolę kupować ubranka w innych sklepach, są lepsze gatunkowo:)

Kupilam kilka ubran i na razie sie nie zawiodlam jak za ta cene :slight_smile:

Poszłam ostatnio do KIK, ale uznałam że nie mają tam wyboru dla noworodków, a ceny za to co się w nim znajduje są kosmiczne.

Kupowałam body dla synka po 13 zł i jestem z nich zadowolona :slight_smile:

a ja mam podobne odczucia jak pani mamusia. Jak tam wchodzę to ten zapach … już nie wchodzę.

Całkiem fajny sklep, ale rzeczywiście - lepiej przeczytać dokładnie dane na metce i obejrzeć każdą rzecz ze wszystkich stron :slight_smile:

Mnie odstrasza ten zapach…kiedyś jednak skusiła mnie cena kompleciku dla dziecka i niestety szwy się poskręcały po praniu i dodatkowo kolorek wyblakł :frowning:

W Kik jak w każdym innym sklepie trzeba dobrze się przyjrzeć. Dodatkowo zawsze można trafić na jakiś bubel nie tylko w Kik a nawet w Smyku.

To jest pewne, że wszędzie możemy trafić na coś co jest nie do końca idealnie zrobione :slight_smile: jednak wolę iść zawsze tam gdzie jednak mam większą pewność. że kupię coś dobrego a i zawsze można oddać na reklamację :slight_smile:

Bardzo tanie, ale trzeba uważać na jakość. Mają też dobre jakościowo rzeczy, ale trteba poszperać :slight_smile:

Mnie akurat zawsze trafiły się dobre jakościowo ubrania i jestem zadowolona

Dla niemowlaczkow ceny niestety zbyt wysokie, jak za tą jakość, przynajmniej w tym w mojej okolicy. Ogólnie mały wybór, dla większych dzieci prędzej. Choć starszej kupiłam spodnie i po pierwszym praniu straciły fason. Za to kupiłam bluzkę dla siebie i nic się z nią nie dzieje, w dodatku była za grosze.

Ja mam kurteczke dla córki, taka lekka wiosenna. Musialam kupić, bo po poludniu wyjezdzalismy w gory a przy pakowaniu rano okazało sie ze corka wyrosla z kurtki, bylo lato ale jednak z pogoda nic nigdy nie wiadomo więc musialam kypic NA JUŻ a KiK okazal sie byc najbliżej. Przyznam ze bralam pierwsza lepsza z wieszaka bo nie bylo wyboru, podobala mi sie średnio ale musialam cos kupić, ale musze przyznać ze gatunkowo i jakosciowo bardzo dobrze sie sprawdzila jak za 30 zł. I po praniu nic sie nie dzieje i materiał fajny. Bardzo sobie chwale ten zakup. Jezeli chodzi o inne ubranka to nie wien, bo nie kupowałam, nie ma u nas wyboru dla maluchów. Siostrzencowi kupowałam koszulki i siostra bardzo chwali. Kolory piekne nawet po praniu, nie rozciągają sie ani nic.