Ja też kupuję w aptece doz.pl mają mnóstwo punktów odbioru osobistego, nawet u mnie w małej miejscowości. mają dobre ceny a jak się kupuje kilka różnych drobiazgów, to trwa to szybciej niż normalna wizyta w aptece i ma się pewność że wszystko będzie. Również leki na receptę.
jeśli chodzi o ubranka to również jestem fanką c&a, oprócz tego można coś fajnego i takiego upolować online w Smyku, 5-10-15 czy endo.
większość leków i innych artykułów zamawian w aptece gemini, mają duzo niższe ceny od innych aptek, niektóre rzeczy kupuję na allegro czy olx, a inne artykuły w smyku
ja często zamawiam w Internecie w smyki i 5.10.15 często są promocje zwłaszcza teraz:-P i jestem zadowolona z zakupów,polecam:-P ale teraz wszędzie mamy mega rabaty ostatnio też najupilam w F.F. Tesco za -50% są też 70% :-]
Dziewczyny nie obawiacie się zakupów z aptek ?
zwłaszcza teraz kiedy temperatura jest tak wysoka, na większości leków jest temp. przechowywania do 25 stopni a jak wiadomo co teraz dzieje sie na dworze, a wysyłka kurierem… nie wydaje mi się aby auta były z chłodnią do przewozu przesyłek.
Leki poza jakiś wyjątkami typu czopki glicerynowe czy przeciwgorączkowe, prebiotyki, muszą być przechowywane w lodówce dopiero o otwarciu. Tak jak mleko czy majonez.
Ja też większość leków kupuję w gemini.
Warto odwiedzać sklepy internetowe, gdyż często jest więcej rabatów, można trafić na ciekawe promocje. Ja polecam smyk i akpol, warto też porównywać je między sobą, bo ten sam przedmiot można kupić dużo taniej.
Najczęściej zakupy robię na Allegro,można naprawdę znaleźć tam niedrogie rzeczy no i przede wszystkim jest duży wybór,więc raczek każdy znajdzie coś,co poszukuje:)
Na lokalnym serwisie ogłoszeniowym znalazłam w atrakcyjnej cenie krzesełko do karmienia. Na allegro używany leżaczek (3 miesiące na niego polowaliśmy bo był drogi). A najbardziej polecam apteke internetową Gemini. w porównaniu z naszymi stacjonarnymi aptekami ceny są niższe o połowę nawet!
Często jednak kupuję przez internet i t o rózne rzeczy, na szczęście nigdy jeszcze nie spotkałam się z oszustwem więc nie mam żadnych wrogów w internetowych sklepach:) Często jednak korzystam z naszego starego allegro ale czasem wybieram zwykłe sklepy.
Ja ostatnio często coś kupuję przez internet bo z 3 dzieci nie zawsze mogę wyskoczyć na zakupy a raczej to jeszcze nigdzie wspólnie nie byliśmy. Przeważnie sa to ubranka , czasem jakieś zabawki i pościel dla maluszków ostatnio kupiłam ale sprawdzoną bo koleżanka wcześniej już zamawiała a tamtym sklepie . Zawsze można odesłać , choć jha jeszcze nie trafiłam na bubla
U nas na szczęście żadnych wpadek nie było i zawsze wszystko doszło.Przed zakupem zawsze sprawdzam opinie o sprzedającym,jeśli ma dużo opinii negatywnych to wtedy szukam tego samego produktu,ale już u kogoś innego
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.