Zakupy przez internet

Ja też kupuję w aptece doz.pl mają mnóstwo punktów odbioru osobistego, nawet u mnie w małej miejscowości. mają dobre ceny a jak się kupuje kilka różnych drobiazgów, to trwa to szybciej niż normalna wizyta w aptece i ma się pewność że wszystko będzie. Również leki na receptę.

jeśli chodzi o ubranka to również jestem fanką c&a, oprócz tego można coś fajnego i takiego upolować online w Smyku, 5-10-15 czy endo.

większość leków i innych artykułów zamawian w aptece gemini, mają duzo niższe ceny od innych aptek, niektóre rzeczy kupuję na allegro czy olx, a inne artykuły w smyku

Ja polecam agito.pl i dodomku.pl

ja często zamawiam w Internecie w smyki i 5.10.15 często są promocje zwłaszcza teraz:-P i jestem zadowolona z zakupów,polecam:-P ale teraz wszędzie mamy mega rabaty ostatnio też najupilam w F.F. Tesco za -50% są też 70% :-]

Dziewczyny nie obawiacie się zakupów z aptek ?
zwłaszcza teraz kiedy temperatura jest tak wysoka, na większości leków jest temp. przechowywania do 25 stopni a jak wiadomo co teraz dzieje sie na dworze, a wysyłka kurierem… nie wydaje mi się aby auta były z chłodnią do przewozu przesyłek. :wink:

No auta na 100% nie są z chłodnią…myślę, że większość osób nawet nie pomyślała o tym.

Leki poza jakiś wyjątkami typu czopki glicerynowe czy przeciwgorączkowe, prebiotyki, muszą być przechowywane w lodówce dopiero o otwarciu. Tak jak mleko czy majonez.
Ja też większość leków kupuję w gemini.

Jeśli decyduje się na zakupy w sieci dla swojego malucha to często odwiedzam sklep http://www.tututu.pl/ Kupiłam już tam między pościel i buciki, a ostatnio bluzę z kapturem http://www.tututu.pl/bluza-kapturem-szara-80-p-15611.html bawełnianą za nieco ponad 60 zł

Warto odwiedzać sklepy internetowe, gdyż często jest więcej rabatów, można trafić na ciekawe promocje. Ja polecam smyk i akpol, warto też porównywać je między sobą, bo ten sam przedmiot można kupić dużo taniej.

A jesli chodzi o kosmtyki, mleko mm, to polecam aptekagemini.pl

polecam http://www.osesek24.pl kupiłam tam wszystkie rzeczy niezbędne dla mojego dziecka

Najczęściej zakupy robię na Allegro,można naprawdę znaleźć tam niedrogie rzeczy no i przede wszystkim jest duży wybór,więc raczek każdy znajdzie coś,co poszukuje:)

Ja za to na olx bo tam można znaleźć jeszcze tańsze rzeczy, np. butelki lovi za 10 zł nieużywane.

Na lokalnym serwisie ogłoszeniowym znalazłam w atrakcyjnej cenie krzesełko do karmienia. Na allegro używany leżaczek (3 miesiące na niego polowaliśmy bo był drogi). A najbardziej polecam apteke internetową Gemini. w porównaniu z naszymi stacjonarnymi aptekami ceny są niższe o połowę nawet!

ja jeśli nie mogę dostać danej rzeczy u siebie w mieście to szukam tego w sklepach internetowych lub na aukcjach

Często jednak kupuję przez internet i t o rózne rzeczy, na szczęście nigdy jeszcze nie spotkałam się z oszustwem więc nie mam żadnych wrogów w internetowych sklepach:) Często jednak korzystam z naszego starego allegro ale czasem wybieram zwykłe sklepy.

Ja ostatnio często coś kupuję przez internet bo z 3 dzieci nie zawsze mogę wyskoczyć na zakupy a raczej to jeszcze nigdzie wspólnie nie byliśmy. Przeważnie sa to ubranka , czasem jakieś zabawki i pościel dla maluszków ostatnio kupiłam ale sprawdzoną bo koleżanka wcześniej już zamawiała a tamtym sklepie . Zawsze można odesłać , choć jha jeszcze nie trafiłam na bubla

Ja również często kupuje przez neta najczęściej odwiedzam allegro olx i ostatnio też facebook

Przez internet jest zdecydowanie taniej i nie trzeba z domu wychodzić ale czy zdarzyły się wam jakieś wpadki? coś nie doszło, ktoś was oszukał?

U nas na szczęście żadnych wpadek nie było i zawsze wszystko doszło.Przed zakupem zawsze sprawdzam opinie o sprzedającym,jeśli ma dużo opinii negatywnych to wtedy szukam tego samego produktu,ale już u kogoś innego :wink: