korci, bo koszt niewysoki, ale kurcze ona jest od 2 lat w górę, chyba że mąż będzie nosił z tyłu ma regulacje, ale podejrzewam, że nie aż taką co mogłabym założyć np, dziecku co ma trochę więcej niż 6 miesięcy.
Wymyśliłam sobie takiego ziomeczka luzaka na wiosnę, dresiki, trampeczki, bluza i bezrękawnik i właśnie takie full cup uwielbiam takie dzieciaki w stylizacjach na luzaka
EwaK jeśli masz mało miejsca to może ci się przydać. A jeśli masz miejsce to lepsza jest komoda z przewijakiem. Do tego pomyśl gdzie będziesz dziecko przewijać, przebierać po kąpieli itd. Sprawdzisz po porodzie i ewentualnie kupisz jak ci się przyda. Ja bym wolałam półkę nad łóżeczkiem z koszyczkami jest to poręczniejsze chyba raczej…a przewijak na łóżeczko będziesz kłaść?
rozmiar koszuli wybrałam 18M, niby ma pasować na pół roczne dziecko do roku, Będę zamawiać po wypłacie a to dopiero koło 10, zależy kiedy nadejdzie Matki Pieniężnej , oczywiście wymierzę i dam znać
ja sobie taki organizer częściowo skonstruowałam na blacie komody i w szufladzie, nie mam możliwości powieszenia niczego z żadnej strony boku, bo albo komoda albo ściana ale organizer fajny
Oki;) będe czekać cierpliwie a koszula wystarczy jak mi przyjdzie na święta w grudniu, więc jeszcze trochę czasu jest
Ewak fajny ten organizer, ja przewijak kładłam na łóżeczko i wszystkie potrzebne gadżety miałam na komodzie, źle mi było sięgać po to, ale nie miałam innego wyjścia ;/
Dla mnie ten organizer za drogi jak na Ali, już bardziej na ten z Ikei bym się skusiła. Ale ogólnie fajna sprawa, ale tak jak mówią dziewczyny zależy ile miejsca masz wokół komody albo przewijaka.
To ja się chwalę moimi zatrzaskami na chusteczki. Fajna sprawa, naprawdę, zwłaszcza dla kogoś kto chusteczek używa sporadycznie, przynajmniej nic nie wyschnie. Zobaczę na kolejnym opakowaniu czy równie dobrze się przykleją, czy trzeba będzie zastosować taśmę dwustronną.
I jeszcze koparka dla Kacpra przyszła wczoraj, jego pierwsze klocki od Chińczyka 1.24 USD
Organizerki z ikei już mam. Teraz się czaję na jakiś boczny organizer bo właśnie nie mam komody z przewijakiem. Ale zastanawiam się jeszcze bo cena faktycznie spora. Może zaczekam aż się urodzi i zobaczę jak się ogarnę tam z tymi szpargałami dookoła łóżeczka.
Zatrzaski słodziachne ! Dla samego wyglądu bym brała
na ali można znaleźć wiele fajnych rzeczy, ale też trzeba szukać okazji i przystępnych cen, bo przecież ceny są w dolarach a to jeszcze trzeba przeliczyć na złotówki. Zdecydowanie organizer wychodzi za drogo, ten z ikei prezentuje się zacnie
U mnie pokazuje ceny w pln. No widziałam jakieś tańsze na ali ale nie prezentowały się zbyt ładnie. Może te z ikei plus moja szafka nocna dadzą radę. Jak się okaże że mało mi miejsca, to wtedy pomyślę
A dziewczyny odważyłybyście się kupić płaszcz zimowy na ali?
Nie, płaszcza zdecydowanie bym nie kupiła. Za duże ryzyko, że będzie źle leżał. Dla dzieci to co innego, ubrania na Ali są godne polecenia, ale dla kobiet już niekoniecznie. Rozmiarówka zaniżona, nie masz gwarancji że trafisz z rozmiarem.
Ewak ja jeszcze żadnych ubrań dla siebie nie zamawiałam na Ali, chociaż nie powiem miałam chrapkę na kilka sukienek ale się powstrzymywałam. Zwyczajnie nie wiem jaki wybrać rozmiar żeby dana rzecz była dobra, najlepiej chyba czytać opinie i oglądać zdjęcia dodawane przez inne osoby? A drogo wychodzi ten płaszczyk?
a jak to zrobić by ceny były w PL. U mnie tylko PL pokazuje się w przypadku już płacenia za zamówienie . Oj chyba tez bym nie ryzykowała zamawiania płaszcza, tam szalik, czapka i inne tego typu pierdoły czy dla dziecka to tak i owszem. Ale bałabym się. Mnie to ciekawi case do telefonu bo cena była atrakcyjna i był taki jakiego szukałam , a w PL nie znalazłam, a jak już to za 4 dych.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.