Zajęcia z niemowlakami

Witajcie Rodzice

Mam pytanie , czy chodzicie ze swoimi niemowlakami na jakies zajecia rozwojowe lub inne …? Jeśli tak to od ilu miesięcy …? i jakiego typu .

Pozdrawiam !

Basen oczywiście świetna sprawa ! z małą będę na pewno chodziła Ale w tym okresie raczej nie polecają by dziecko się nie zaziębiło … i odpuściłam do czasu gdy zrobi się trochę cieplej dopiero planuje za 2 miesiące zabrać córcię na basen … dlatego ciekawa jestem jakie są inne zajęcia :wink:

W wodzie bawimy się z małą w domku

My juz pierwszy raz na basenie mamy zaliczony i teraz takze czekamy na pogode:)

Dla nas zajęcia rozwojowe to na pierwszym miejscu basen plac zabaw i oczywiście buszowisko gdzie dziecko po przez zabawę ma okazje uczyć się nowych rzeczy i rozwijać swoje umiejętności

kasiatko92 kiedy byliście pierwszy raz ? ile dzidzia miała miesięcy …?

Dla niemowlaków to ciężko z takimi zorganizowanymi zajęciami bo u nas z tego co się orientowałam to dopiero od roku. U nas pierwszymi zajęciami była rehabilitacja :stuck_out_tongue: Wiem, że czasem można znaleźć zajęcia dla rodziców z dziećmi takie jakieś przy muzyce zabawy rozwojowe ale to chyba w większych miastach.

ja tylko chodziłam na rehabilitację z maluchami. Bardzo chciałam chodzić na zajęcia zorganizowane na basenie jednak koszty takiej przyjemności skutecznie mnie do tego zniechęciły :frowning: a tak nie widziałam u nas zajęć dla takich maluszków, dopiero chyba od roku były tak jak magosia pisała i to chyba z zastrzeżeniem, że dziecko powinno chodzić.