U Nas szybko ten kikut odpadł..
U nas jakoś długawo się trzymał
Beata czasem lepiej żeby dłużej był i poprawnie się zagoil niż jak u koleżanki szybko odpadł a teraz do lekarza się umówiła bo jej nie pasuje jak się goi
Beata a dlugawo to ile czasu?
U nas koło 14 dni i ładnie się wysuszył. Z kolei przyjaciółki syna wypuścili z klipsem i strasznie długo im kukut odpadał, chyba z miesiąc to trwało.
U mnie też koło 2tyg to trwało
No ja musze właśnie sprawdzić przy wyjściu czy nie ma klipsa coraz częściej wypuszczają z tym ja bym wolała bez wyjść
U nas wypiścili z klipsem, pytałam czemu nie zdejmują to połozna powiedziała, że tak niby pępek będzie drażnił synka, dziś ma być położna zobaczymy czy go ściągnie i co powie
Mazia naprawdę ? Co oni ostatnio wszystkich z tymi klipsami wypuszczają
Tak teraz z córka tez wyszliśmy z klipsem, z synem w 2019 tez... A z pierwszym synem w 2015 klipsa nie mieliśmy
W 2018 roku bez klipsami w tym roku też bez klipsa
Aneczka a mówiłaś ze chcesz bez czy sami zdjeli
Nati sami zdjęli nic nie mówiłam im
Aneczka ok to będę musiała mieć to na uwadze
Nam położna ściągała
Mazia pytałaś się i mimo to nie ściągnęli klipsa? Matko przecież to jakis absurd. Przeważnie wypuszcza z klipsem bo w zamieszaniu o tym zapominają. Nigdy nie słyszałam żeby kogoś specjalnie z nim wypuścili. Przecież taki plastik ciągnie i uwiera takiego maluszka.
Nati koniecznie się upomnij o to jak będą Cię wypisywać.
Kurcze wydaje mi się, że ja z dziećmi też z klipsem wychodziłam i dopiero położna w domu go ściągała... Ale to było 2 i 3 lata temu i pamięć może mnie zawodzić...
no puścili z córka też i w sumie pzrez ten głupi klips za szybko nam odpadł pępuszek bo zachaczyłam chyba jak go odbijałam bo przy rozbieraniu patrzę bez pępka już
To u nas z synem akurat przyczepił się do piżamki w nocy i rano odpadł przyklejony do niej ..
U nas dwa tygodnie się trzymał. Ale ładnie że zagoił chociaż i nie mieliśmy z nim problemów
No u nas 8 dni i odpadł przypadkiem. Na szczęście juz pzrestaje wyglądać źle i chyba się zagoił w konvcu